CELEBRITIES

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο γιος του έχει γενέθλια και το γιόρτασε με τις πιο γλυκιές φωτογραφίες


JTeam

11 Φεβρουαρίου 2022

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο γιος του έχει γενέθλια και το γιόρτασε με τις πιο γλυκιές φωτογραφίες
Ο μικρός Liam έκλεισε τα δύο και ο διάσημος σταρ του NBA δεν θα μπορούσε να μην του ευχηθεί με ένα κολάζ με τις ωραιότερες φωτογραφίες του

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι αναμφίβολα ένα από τους κορυφαίους αθλητές του μπάσκετ παγκοσμίως αλλά εκτός από MVP του NBA είναι και ένας υπέροχος μπαμπάς που δεν κρύβει την αγάπη του για τα παιδιά του.

Ο σταρ του μπάσκετ έχει αποκτήσει με την σύντροφό του, Mariah, δυο γιους, τον 2χρονο Liam και τον 6 μηνών Maverick Shai. Ο ίδιος έχει δηλώσει αρκετές φορές σε συνεντεύξεις ότι η οικογένειά του είναι το πολυτιμότερο που έχει στη ζωή του.

Ο Γιάννης ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες φωτογραφίες με αφορμή τα 2α γενέθλια του Liam. «Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς το μικρό μου αγόρι. Χρόνια Πολλά γιε μου», έγραψε στη λεζάντα.

Ο μικρός Liam μοιάζει στο διάσημο μπαμπά του και όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες μπαμπάς και γιος είναι αχώριστοι!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.