CELEBRITIES

Η Jennifer Aniston έγινε 53 και το γιόρτασε με το πιο glam birthday look


Ελένη Τσούτση

14 Φεβρουαρίου 2022

Η Jennifer Aniston έγινε 53 και το γιόρτασε με το πιο glam birthday look
Η Jennifer Aniston έγινε 53 και το γιόρτασε κάνοντας μία super glam εμφάνιση κόντρα σε όσα μας έχει συνηθίσει, καθώς προτιμά τα πιο minimal looks

Η Aniston γεννήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου 1969 στο Sherman Oaks του Los Angeles με γονείς τον Έλληνα ηθοποιό John Aniston και μητέρα την ηθοποιό Nancy Dow, ενώ το ολόκληρο όνομα της είναι Γενοβέφα Ιωάννα Αναστασάκη.

H λαμπερή ηθοποιός όπως κάθε χρόνο γιόρτασε τα γενέθλιά της και στα social, και ανέβασε ένα video στο Instagram για να ευχαριστήσει το κοινό της για τις ευχές που έλαβε. Φορούσε ένα χρυσό παντελόνι που έκλεβε την παράσταση με τις εντυπωσιακές λεπτομερείες στο τελείωμά του και ολοκλήρωσε το birthday look της με ένα ιδιαίτερο T-shirt με γούνινες λεπτομέρειες στους καρπούς.

Στη λεζάντα έγραψε: «Σας ευχαριστώ όλους τόσο πολύ! Νιώθω τόσο ευγνώμων για την αγάπη που πήρα στα γενέθλιά μου. Είμαι ένα ευλογημένο κορίτσι».

Φυσικά, κάτω από το post δεν έλειψαν οι ευχές των αγαπημένων της συναδέλφων, όπως της Lily Collins και της Julianne Moore.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει ότι αντιμετωπίζει τα γενέθλιά της σαν την προσωπική της Πρωτοχρονιά και πάντα είναι έτοιμη να κάνει νέα ξεκινήματα στη ζωή της. That's the spirit, Γενοβέφα!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.