CELEBRITIES

Η Linda Evangelista μιλά πρώτη φορά για την παραμόρφωσή της: «Δεν μπορώ να κρύβομαι άλλο»


JTeam

16 Φεβρουαρίου 2022

Η Linda Evangelista μιλά πρώτη φορά για την παραμόρφωσή της: «Δεν μπορώ να κρύβομαι άλλο»
Instagram/ lindaevangelista
H Linda Evangelista μιλά πρώτη φορά δημόσια για τον «εφιάλτη» που ζει μετά την παραμόρφωση που υπέστη έπειτα από επέμβαση αισθητικής αλλά και για τη μάχη που δίνει για να ανακτήσει τη ζωή της.

Μία από τις πιο πολυφωτογραφημένες γυναίκες στον κόσμο εδώ και πέντε χρόνια ζει σε απομόνωση. Η Linda Evangelista τον προηγούμενο Σεπτέμβριο βρήκε το θάρρος να αποκαλύψει τη νέα της εικόνα έπειτα από μια αποτυχημένη απόπειρα κρυολιπόλυσης. Στο κείμενο, με το οποίο είχε γνωστοποιήσει αυτό που της συνέβη, περιγράφει ότι η παραμόρφωσή της, την έκανε τόσο καιρό να ζει αποτραβηγμένη από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η διαδικασία αύξησε τα λιποκύτταρα αντί να τα μειώσει ενώ μάλιστα, το κορυφαίο supermodel των 90s υπεβλήθη σε επίπονες διορθωτικές επεμβάσεις, χωρίς καμία όμως επιτυχία. Η ίδια έγινε αγνώριστη καθώς ανέπτυξε μια σπάνια πάθηση ως παρενέργεια που ονομάζεται «παράδοξη υπερπλασία του λιπώδους ιστού».

Σήμερα μετά από όλους αυτούς τους μήνες, η 56χρονη star αποφάσισε να λύσει τη σιωπή της, δίνοντας μία αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό People.

Ο σωματικός και ψυχικός πόνος που βιώνει, έχουν επισκιάσει τη ζωή και την καθημερινότητά της παρόλο που έχει ήδη ασκήσει μήνυση εναντίον της εταιρίας στην οποία πραγματοποίησε την επέμβαση, ζητώντας αποζημίωση ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η Linda δηλώνει ότι το λάθος αυτό της κόστισε την καριέρα της αφού έπειτα από επτά επιζήμιες συνεδρίες από τον Αύγουστο του 2015 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2016 δεν μπορεί να εργαστεί πουθενά. «Λάτρευα να κάνω πασαρέλα. Τώρα νιώθω μόνο τρομοκρατημένη», δηλώνει με δάκρυα στα μάτια, φιγουράροντας στο νέο εξώφυλλο του People.

Όπως προσθέτει: «Δεν μπορώ να ζω άλλο έτσι, δεν μπορώ άλλο να ζω μες στη ντροπή και να κρύβομαι. Δεν αντέχω άλλο τον πόνο. Είμαι επιτέλους έτοιμη να μιλήσω». Τρεις μήνες μετά τις θεραπευτικές αυτές αγωγές, η star άρχισε να παρατηρεί εξογκώματα στο πιγούνι, στους μηρούς και στην περιοχή του στήθους της, τα οποία αντί να υποχωρούν, μεγάλωναν.

Τότε όπως εξομολογείται, άρχισε να πιστεύει ότι κάτι δεν κάνει καλά κι έτσι άρχισε να κάνει δίαιτα και να γυμνάζεται περισσότερο. «Έφτασα να μην τρώω καθόλου. Πίστευα ότι θα χάσω το μυαλό μου», όπως περιγράφει. Τον Ιούνιο του 2016, έπειτα από μια επίσκεψη στον γιατρό της, κατά τη διάρκεια μιας περιόδου που δεν έτρωγε τίποτα αλλά έπαιρνε συνεχώς βάρος, διαγνώστηκε με «παράδοξη υπερπλασία του λιπώδους ιστού». Κι αυτό ήταν η αρχή όλων.

Όπως μου είπε τότε ο γιατρός μου: «Καμία δίαιτα και καμία άσκηση δεν θα μπορούσαν ποτέ να αλλάξουν αυτό που ζούσα».

Μετά την επέμβαση που έκανε με σκοπό να απαλλαγεί από τον εφιάλτη, η Evangelista αναφέρει ότι έπρεπε να φοράει μεταξύ άλλων ειδικές ζώνες και υποσιαγώνιο λουρί για οκτώ εβδομάδες. Διαφορετικά, η υπερπλασία θα επέστρεφε σε χειρότερη μορφή, η οποία τελικά επέστρεψε μετά τη δεύτερη λιποαναρρόφηση τον Ιούλιο του 2017.

«Δεν ήταν καν λίγο καλύτερα. Τα εξογκώματα προεκτείνονταν και αν δεν έχω ειδικό κορσέ στο φόρεμα που φοράω, προκαλείται σύγκαμα που πολλές φορές καταλήγει σε αιμορραγία». Όπως λέει στη συνέχεια: «Δεν πιστεύω ότι οι σχεδιαστές θα ήθελαν να με ντύσουν με αυτό».

«Αποφεύγω να κοιτάζομαι στον καθρέφτη γιατί αυτό που βλέπω, δεν μοιάζει με μένα»

Το μεγαλύτερο κομμάτι της τωρινής της εξομολόγησης αναζητά την χαμένη της αυτοπεποίθηση και τον χαμένο της εαυτό. «Γιατί νιώθουμε πάντα την ανάγκη να παρεμβαίνουμε στο σώμα μας; Είχα δεχτεί ότι θα μεγαλώσω. Και ξέρω ότι ο σώμα μας περνάει από πολλά φυσικά στάδια. Αλλά δεν πίστευα ποτέ ότι θα γίνω έτσι», ισχυρίζεται όσο δηλώνει ότι μέχρι σήμερα ψάχνει την ταυτότητά της.

«Δεν με αναγνωρίζω εξωτερικά αλλά ούτε και σαν άτομο. Υπάρχει πια μεγάλο χάσμα ανάμεσα σε μένα και τη Linda Evangelista που κάποτε ήταν supemodel».

Η νέα εκδοχή της όμως παραμένει αισιόδοξη καθώς πιστεύει ότι με το να μοιραστεί τη δική της ιστορία, θα βοηθήσει κι άλλο κόσμο που βιώνει παρόμοιες τραυματικές καταστάσεις. Όσο η Linda Evangelista παλεύει καθημερινά να φέρει πίσω τον πραγματικό της εαυτό, ένα πράγμα είναι σίγουρο όπως επαναλαμβάνει κατά τη διάρκεια της εξομολόγησής της: «Δεν πρόκειται να κρύβομαι άλλο». Κι αυτό είναι που έχει τη μεγαλύτερη σημασία, συμβολίζοντας την ανεξάντλητη δύναμή της ως γυναίκα.

Μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες της Linda Evangelista καθώς και ολόκληρη τη συνέντευξή της στο People.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.