CELEBRITIES

Ήρεμος και μετρημένος, ο Kanye West (δηλαδή η PR ομάδα του) ζητά συγγνώμη για την παρενόχληση στην Kim


JTeam

16 Φεβρουαρίου 2022

Ήρεμος και μετρημένος, ο Kanye West (δηλαδή η PR ομάδα του) ζητά συγγνώμη για την παρενόχληση στην Kim
Instagram @kanyewest
Oι σύμβουλοι επικοινωνίας του φαίνεται πως ανέλαβαν να διαχειριστούν την κρίση. Κι άργησαν.

Η καταιγίδα κόπασε και ο Ye (όπως έχει ζητήσει πλέον να τον αποκαλούμε ο Kanye West, αλλά και η Kim του ζήτησε να μην την κακοποιεί και συνέχισε για καιρό, οπότε ας μην τα θέλει όλα δικά του) έσβησε όλες τις αναρτήσεις του στο Instagram. Ανέβασε μία νέα φωτογραφία, δική του αυτήν τη φορά. Η λεζάντα είχε σημεία στίξης, σωστή σύνταξη, μικρά γράμματα, όχι επιθετικό τόνο. Νωρίτερα, βέβαια, είχε ποστάρει screenshots με μηνύματα που έλαβε από την Kim Kardashian.

«Ξέρω πως το να μοιράζομαι screenthots κάπως κλώτσησε και φάνηκε σαν να παρενοχλούσα την Kim», έγραψε ο ράπερ. Δε φάνηκε έτσι, έτσι ήταν στην πραγματικότητα, Kanye. Αλλά προχωράμε. «Αναλαμβάνω την ευθύνη. Ακόμη μαθαίνω. Δεν έχω όλες τις απαντήσεις. Το να είσαι καλός ηγέτης, σημαίνει να είσαι και καλός ακροατής», συνέχισε και μας έκανε να αναρωτηθούμε πώς κατάφερε ο manager του να του πάρει το κινητό και να αναλάβει το IG προφίλ του. Γιατί, αν κάτι είναι σίγουρο, είναι πως αυτή η ανάρτηση δεν έγινε από τον Ye. Το σενάριο που ακούγεται περισσότερο, είναι πως η Kardashian απείλησε με περιοριστικά μέτρα, κάτι το οποίο σήμαινε πως θα σταματούσε να βλέπει και τα παιδιά του. Και, μάλλον, η απειλή λειτούργησε.

Έπειτα, "ο Kanye" ζήτησε συγγνώμη που χρησιμοποιούσε μόνο κεφαλαία, καθώς κατάλαβε πως διαβάζοντάς τα νιώθαμε «σαν να φωνάζει». «Το δουλεύω με τις επικοινωνιακές μου δεξιότητες», συνέχισε. «Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξη».

Ο West πέρασε μια εβδομάδα χάους. Έκανε επιθέσεις στον Pete Davidson και τους φίλους του μέσω Instagram, παρακαλούσε την Kim να επιστρέψει, ανέβαζε και κατέβαζε φωτογραφίες. Ξεπέρασε κάθε όριο, προκάλεσε φόβο και έφτασε στο σημείο να αποτελεί ρεαλιστικό κίνδυνο για την οικογένειά του.

Στα screenshots της Kim, την είδαμε να του λέει πως δημιουργεί «ένα επικίνδυνο και τρομακτικό περιβάλλον και κάποιος θα χτυπήσει τον Pete», ενώ όλα θα ήταν ευθύνη του Kanye.

Jenny.Gr

«Γιατί δεν μπορείς να κρατήσεις για τον εαυτό σου τις συνομιλίες μας;», τον ρώτησε. «Είμαι ο μεγαλύτερος θαυμαστής σου. Γιατί να μην το πω σε όλους;», ήταν η απάντηση που έλαβε.

Jenny.Gr

Η ομάδα επικοινωνίας του φαίνεται πως έχει αναλάβει από εδώ και πέρα να διαχειριστεί την κρίση. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Το μόνο που μένει, είναι να αντιληφθεί ο ίδιος το μέγεθος του προβλήματος που προκάλεσε και της τοξικότητάς του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS