CELEBRITIES

Τα πραγματικά συναισθήματα της Naomi Osaka για τους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Μετανιώνω»


JTeam

22 Φεβρουαρίου 2022

Τα πραγματικά συναισθήματα της Naomi Osaka για τους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Μετανιώνω»
Η αθλήτρια αποκαλύπτει πώς πραγματικά αισθάνεται, τώρα που όλα έχουν τελειώσει

Η Naomi Osaka πιέστηκε πολύ στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης στο Τόκιο, όχι απλώς επειδή πραγματοποιήθηκε στη γενέτειρά της, αλλά και γιατί η ίδια βρισκόταν στο επίκεντρο.

H τενίστρια δεν πήρε μετάλλιο – έχασε από την Marketa Vondrousova. Τώρα, με μία ειλικρινή ανάρτηση στο Instagram, ανοίχτηκε κι αποκάλυψε πώς αισθάνεται πραγματικά.

«Συνειδητοποίησα ότι μετανιώνω για την όλη εμπειρία (όχι για το άναμμα της Ολυμπιακής φλόγας κι ας ήταν, κυριολεκτικά, φωτιά), αισθανόμουν βαθιά λυπημένη που δεν το διασκέδασα περισσότερο, όσο ήμουν εκεί», ξεκίνησε.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ήμουν στους Ολυμπιακούς του Τόκιο κι απέτυχα να βρω την απίστευτη χαρά σε αυτό».

Η Naomi Osaka θα χρησιμοποιήσει αυτήν την εμπειρία σαν μάθημα ζωής, στο μέλλον.

«Θεωρώ πως θα είναι πολύ σημαντικό στη ζωή μου, το να απολαμβάνω απλά τις εμπειρίες και να εκμεταλλεύομαι τον χρόνο, όσο πολύς ή λίγος κι αν είναι», πρόσθεσε.

Η αθλήτρια έδωσε προτεραιότητα στην ψυχική της υγεία και, το 2021, αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από το τένις. Αποσύρθηκε από το French Open, επειδή δεν ήθελε να συμμετάσχει σε συνεντεύξεις Τύπου. Έπειτα, προτίμησε να απέχει κι από το Wimbledon.

Μετά την ήττα της στους Ολυμπιακούς, μίλησε στους δημοσιογράφους. «Απογοητεύομαι μετά από κάθε ήττα, αλλά νιώθω πως αυτή είναι χειρότερη από τις άλλες», είχε πει.

«Όλα πήγαν λάθος. Αν δείτε τον αγώνα, πιθανότατα θα το προσέξετε. Νιώθω πως υπολόγιζα σε πολλά πράγματα, στα οποία δε θα έπρεπε να βασίζομαι. Σίγουρα η πίεση ήταν τεράστια. Νομίζω αυτό οφείλεται στο ότι δεν είχα ξαναπαίξει σε Ολυμπιάδα πριν, και για την πρώτη μου φορά ήταν πολύ όλο αυτό».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.