CELEBRITIES

Η Julia Fox μπέρδεψε το Halloween με τα Oscars, αλλά σημασία έχει πως πέρασε καλά


JTeam

28 Μαρτίου 2022

Η Julia Fox μπέρδεψε το Halloween με τα Oscars, αλλά σημασία έχει πως πέρασε καλά
Photo credit: Getty/Ideal Images
Δεν ήταν η μόνη που έκανε goth inspired εμφάνιση, αλλά σίγουρα ήταν η μόνη που το έκανε τόσο τραγελαφικά.

Κάθε χρόνο τα βραβεία Oscars έρχονται με αξέχαστες red carpet εμφανίσεις. Βέβαια ανάμεσα τους υπάρχουν κι εκείνες που πραγματικά θα θέλαμε να ξεχάσουμε. Εκτός από τις καλοντυμένες stars που επιλέγουν glamorous gown ή ακόμα και statement επιλογές, υπάρχουν κι εκείνες οι εμφανίσεις που διχάζουν (είμαι επιεικής βλέπετε) με την αισθητική τους και μας κάνουν να αναρωτιόμαστε «γιατί;».

Μια από αυτές ήταν και η χθεσινοβραδινή εμφάνιση της ηθοποιού και μοντέλου Julia Fox, η οποία ήταν καλεσμένη στο Vanity Fair after party των Oscars 2022.

H δημοφιλής περσόνα μας έχει συνηθίσει σε extreme και statement εμφανίσεις τόσο στο πλευρό του πρώην συντρόφου της Kanye West, όσο και στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού -όπου την έκανε και την πασαρέλα της.

Αυτήν τη φορά όμως ίσως το παράκανε, ακόμη και για τα δικά της δεδομένα. Φταίει που στο party βρισκόταν η Kim Kardashian με εκπληκτικό τιρκουάζ φόρεμα Balenciaga; Μήπως οι 10 στρώσεις eyeliner την εμπόδισαν να διαβάσει σωστά το dress code στην πρόσκληση; Kανείς δεν ξέρει.

Η Fox επέλεξε ένα maxi φόρεμα από δέρμα σε μαύρο χρώμα. Το φόρεμα κατέληγε σε halter neck κόψιμο και ένα αντριχιαστικό χέρι τυλιγμένο γύρω από λαιμό της, και σαν να μην έλειπαν όλα αυτά, κρατούσε και μία τσάντα από αληθινά μαλλιά. Φυσικά, δεν αποχωρίστηκε το signature bold eyeliner της. Δεν ήταν η μόνη που έκανε goth inspired εμφάνιση (η Billie Eilish, η Kourtney Kardashian και η Hunter Schafer είχαν ανάλογη έμπνευση), αλλά σίγουρα ήταν η μόνη που το έκανε τόσο άγαρμπα.

Jenny.Gr

Ίσως η εμφάνισή της να ταίριαζε σε κάποια άλλη περίσταση (αν και πολλοί σχολιάζουν ότι θύμιζε Halloween), όμως μέσα στη λάμψη και το elegance των Oscars έδειχνε το λιγότερο παράταιρη και, ας είμαστε ειλικρινείς, κάπως κιτς.

Η ίδια πάντως φαίνεται πως το καταδιασκέδασε, οπότε good for her.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.