CELEBRITIES

Mohamed Hadid: O πατέρας των Hadid χρεοκόπησε


JTeam

6 Απριλίου 2022

Mohamed Hadid: O πατέρας των Hadid χρεοκόπησε
Η οικογένεια Hadid είναι διάσημη παγκοσμίως και οι δυο αδερφές, Bella και Gigi, έχουν καταφέρει να κατακτήσουν τον κόσμο της μόδας -ανήκουν μάλιστα στη λίστα με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα

Μπορεί εκείνες να βγάζουν περισσότερα χρήματα από ποτέ και η καριέρα τους να έχει εκτοξευθεί, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για τον πατέρα τους, Mohamed Hadid.

Ο εκατομμυριούχος κατασκευαστής Mohamed Hadid, ο οποίος έχει δημιουργήσει μεγάλη περιουσία κατασκευάζοντας τα πιο πολυτελή κτίρια στο Beverly Hills, φαίνεται πως χρεοκόπησε. Σύμφωνα με το Six Page, o πατέρας των αδερφών Hadid κήρυξε χρεοκοπία και μάλιστα αναγκάστηκε να υποβάλλει την έκταση των 267 στρεμμάτων στους λόφους του Los Angeles σε πλειστηριασμό.

Jenny.Gr
Getty Images

O άλλοτε πετυχημένος κατασκευαστής έκανε πολλά λάθη στη διαχείριση των κατασκευών παραβιάζοντας αρκετούς κανόνες, κάτι για το οποίο είχε λάβει πρόστιμο, παρόλα αυτά συνέχιζε να ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία.

«Όταν ξεκίνησα μαζί του δεν ήταν έτσι, όμως δεν έδινα μεγάλη προσοχή στις άδειες. Ο ίδιος γινόταν περισσότερο τολμηρός όσο έπαιρνε τα τεράστια δάνεια και ο εγωισμός του μεγάλωνε. Σταμάτησα όταν τρελάθηκε με την κατοικία του Strada Vecchia. Τρελάθηκε κάνοντας ό,τι ήθελε», δήλωσε ο Russell Linch, συνεργάτης που είχε δουλέψει για 15 χρόνια μαζί του.

Κάτι μας λέει, ωστόσο, ότι ο πατέρας Hadid δεν πρόκειται να πεινάσει, παρά την χρεοκοπία του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS