CELEBRITIES

O Jake Gyllenhaal τραγούδησε Celine Dion στο SNL και είναι το μόνο που πρέπει να δείτε σήμερα


Στεφανία Παπαδημητρίου

11 Απριλίου 2022

O Jake Gyllenhaal τραγούδησε Celine Dion στο SNL και είναι το μόνο που πρέπει να δείτε σήμερα
Ο ηθοποιός παρουσίασε το SNL το περασμένο Σάββατο, έκανε shading στον Jared Leto και ήταν υπέροχος

Στον Τιτανικό, η Rose έπρεπε να περιμένει 84 χρόνια μέχρι να ξαναδεί το πλοίο που της άλλαξε για πάντα τη ζωή. Ο Jake Gyllenhaal χρειάστηκε να περιμένει μόνο 15 για να επιστρέψει στο SNL – ήταν 2007, έγιναν αστεία για το πρώτο iPhone και υπήρξε σκετς για τον George W. Bush. Ο ίδιος, είχε ντυθεί με φόρεμα και περούκα, τραγούδησε κάτι από το Dreamgirls, κι είχε στόχο να προωθήσει το Brokeback Mountain στο οποίο πρωταγωνιστούσε. Όπως πολύ σωστά είπε, βέβαια, η ερμηνεία του αυτή «ήταν το λιγότερο προβληματικό πράγμα εκείνου του επεισοδίου».

Αυτήν τη φορά, καθόλου άβολος, απόλυτα απολαυστικός, μας χάρισε μαγικές στιγμές.

Έκανε ένα μικρό shading στον Jared Leto, χωρίς να αναφέρει καν το όνομά του. Εξήγησε πώς προσπάθησε να κάνει method acting (για το οποίο ο Leto μιλά ασταμάτητα) προκειμένου να υποδυθεί τον Lou στο Nightcrawler, αλλά τελικά απέτυχε. Νόμιζε ότι μόνο έτσι θα τον έπαιρναν σοβαρά ως ηθοποιό όμως το μόνο που κατάφερε, ήταν να ξεχάσει πώς είναι να περνάς καλά.

«Τότε συνειδητοποίησα κάτι που έπρεπε να είχα καταλάβει καιρό πριν – η υποκριτική είναι στ’ αλήθεια χαζή δουλειά. Έχει μεταμφιέσεις και πλάκα και θα έπρεπε να ήταν γεμάτη χαρά. Ε λοιπόν, επιτέλους αγκαλιάζω ξανά αυτήν τη χαρά και για αυτό έχω επιστρέψει σε αυτήν τη σκηνή».

Ο Gyllenhaal παραδέχτηκε ότι δεν περίμενε να τον ξανακαλέσουν, πόσο μάλλον για να παρουσιάσει τη βραδιά και, μην μπορώντας να το ελέγξει, άφησε το παρελθόν να τον κατακλύσει. Την ώρα που μιλούσε, άρχισε να ακούγεται μουσική. Κι εκείνος, μην μπορώντας άλλο να κρύψει τον τραγουδιστή που έχει μέσα του, μας παρουσίασε μια δική του διασκευή του It’s All Coming Back to Me Now της Celine Dion.

Αφήνουμε παρακάτω το βίντεο, δείτε το όσες φορές θέλετε.

Σε μία ακόμη στιγμή αναβίωσης του παρελθόντος, τον είδαμε να φορά μπλούζα με τυπωμένα τα ονόματα των ανιψιών του, Ramona και Gloria – πίσω στο 2007, ήταν μόνο η Ramona.

Η εμφάνιση του Jake Gyllenhaal στο SNL έγινε μία μέρα μετά την πρεμιέρα της νέας του ταινίας, Ambulance, χάρη στην οποία πραγματοποιήθηκε ένα από τα μεγαλύτερα επαγγελματικά του όνειρα: να πρωταγωνιστήσει σε έργο του Michael Bay.

«Είναι απλά κάπως διασκεδαστικό το να το βλέπω να γίνεται - το να είμαι στην πόλη που μεγάλωσα, όπου ως παιδί σκεφτόμουν αυτοκίνητα και κυνηγητό και τέτοια, και το να εκπληρώνω όλο αυτό. Το να είσαι πρωταγωνιστής σε ταινία δράσης, σου δίνει τόσο χώρο για διασκέδαση και αστεία και θράσος».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.