CELEBRITIES

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry συναντήθηκαν με τη βασίλισσα Ελισάβετ μετά από 2 χρόνια


JTeam

15 Απριλίου 2022

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry συναντήθηκαν με τη βασίλισσα Ελισάβετ μετά από 2 χρόνια
Το ζευγάρι δεν είχε εμφανιστεί στο Ηνωμένο Βασίλειο από τον Μάρτιο του 2020

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle συναντήθηκαν την Πέμπτη με τη βασίλισσα Ελισάβετ, σύμφωνα με εκπρόσωπο του ζευγαριού. Η συνάντησή τους έγινε στο κάστρο του Windsor ενώ είναι πολύ πιθανό να υπήρξε και συνάντηση με τον πρίγκιπα Κάρολο.

H επίσκεψη του πριγκιπικού ζευγαριού έγινε σε μια στάση στη Βρετανία πριν μεταβεί στην Ολλανδία για τους αγώνες Invictus.

Η τελευταία επίσκεψή του πρίγκιπα Harry στη Βρετανία έγινε τον περασμένο Ιούλιο, ωστόσο η Meghan δεν έχει επισκεφθεί τη χώρα από το 2020 από τότε που παραιτήθηκαν από τα καθήκοντά τους και μετακόμισαν στις ΗΠΑ. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής τους με την Oprah, το ζευγάρι είχε μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση του με τη βασίλισσα.

Η Meghan Markle είχε δηλώσει πως η βασίλισσα Ελισάβετ της χάρισε για τον αρραβώνα της με τον πρίγκιπα Harry μαργαριταρένια σκουλαρίκια και κολιέ, μία πολύ ευγενική κίνηση ενώ είχε προσθέσει: «Μου αρέσει πολύ η παρέα της».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.