CELEBRITIES

Δίκη Depp-Heard: Οι δικηγόροι της Heard έδειξαν φωτογραφίες του Depp λιπόθυμου από τις καταχρήσεις


JTeam

22 Απριλίου 2022

Δίκη Depp-Heard: Οι δικηγόροι της Heard έδειξαν φωτογραφίες του Depp λιπόθυμου από τις καταχρήσεις
AP
Βλέπουμε τον ηθοποιό στη χειρότερη, ίσως, φάση της ζωής του, λιπόθυμο εξαιτίας των καταχρήσεων

O Johnny Depp κατέθεσε στο δικαστήριο, παρουσίασε τη δική του πλευρά των γεγονότων και μίλησε για την κακοποίηση που ισχυρίζεται ότι υπέστη από την Amber Heard, όσο ήταν παντρεμένοι. Τώρα, ήρθε η στιγμή να δεχθεί ερωτήσεις από τη δικηγόρο της, η οποία παρουσίασε φωτογραφίες που αποκαλύπτουν μια άλλη πλευρά του ηθοποιού.

Στις φωτογραφίες που χρησιμοποιήθηκαν ως αποδεικτικά στοιχεία υπέρ της Heard, την οποία ο Depp μηνύει για συκοφαντική δυσφήμιση, τον βλέπουμε λιπόθυμο εξαιτίας της κατανάλωσης αλκοόλ και ναρκωτικών, ενώ υπάρχει βίντεο μ’ εκείνον να κάθεται, έχοντας χάσει τις αισθήσεις του, και παγωτό να χύνεται στον μηρό του. Φυσικά, ο ίδιος το αρνείται και λέει ότι απλώς κοιμόταν, μετά από μια εξαντλητική μέρα στη δουλειά.

Η πιο προκλητική εικόνα τραβήχτηκε το 2013 και θα μπορούσε να είναι στιγμιότυπο ταινίας. Ο ηθοποιός έχει πλάι του ένα ποτήρι ουίσκι, γραμμές κοκαΐνης και άλλα σύνεργα για χρήση ουσιών, κι ένα CD του Keith Richards. Ήταν η εποχή που «ξανακύλησε», όπως ειπώθηκε στο δικαστήριο.

Ο Johnny Depp ρωτήθηκε αν έπινε συχνά ουίσκι το πρωί. «Δεν είναι πάντα happy hour;», απάντησε εκείνος, προκαλώντας γέλιο στους ενόρκους.

Η νομική ομάδα της Heard υποστηρίζει πως εκείνος την κακοποίησε σωματικά και σεξουαλικά, αλλά αρνείται τις κατηγορίες επειδή ήταν συχνά μεθυσμένος ή υπό την επήρεια ουσιών και δεν έχει επίγνωση των γεγονότων. Παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο πολλά γραπτά μηνύματα του ηθοποιού, στα οποία φαίνεται ξεκάθαρα το μίσος του προς την πρώην σύζυγό του – «Ας κάψουμε την Amber», έστειλε κάποτε στον φίλο του Paul Bettany.

«Να την πνίξουμε πρώτα και μετά να την κάψουμε», συνέχισε. «Θα κάνω σεξ με τη σορό της μετά, για να βεβαιωθώ ότι πέθανε».

Η υπόθεση φαίνεται πως θα μας απασχολεί για καιρό και οι αποκαλύψεις που θα έρθουν στο φως, σίγουρα θα μας προβληματίσουν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.