CELEBRITIES

Ο Nicolas Cage θα έφτιαχνε κινηματογραφικό στούντιο, αλλά ο Elon Musk του το χάλασε


Στεφανία Παπαδημητρίου

22 Απριλίου 2022

Ο Nicolas Cage θα έφτιαχνε κινηματογραφικό στούντιο, αλλά ο Elon Musk του το χάλασε
Splash News
Ο δισεκατομμυριούχος τού πήρε το όνειρο μέσα από τα χέρια και δε θα μπορούσαμε να είμαστε πιο έξαλλοι

O Nicolas Cage εμφανίστηκε στην εκπομπή Jimmy Kimmel Live! και αποκαλυψε ότι κάποτε προσπάθησε να αγοράσει ένα στούντιο στο Las Vegas. Είχε μαζέψει και 80 εκατομμύρια δολάρια, ήταν πάρα πολύ έτοιμος να κάνει αυτήν την κίνηση, αλλά δεν τα κατάφερε. Τι τα χάλασε όλα, άραγε; Ένα όνομα θα πούμε, και θα δείτε πως φαίνεται τόσο απρόσμενο από τη μία πλευρά και προφανές, από την άλλη: Elon Musk.

Ο δισεκατομμυριούχος που έχει έναν μοναδικό τρόπο να καταστρέφει τα όνειρα των άλλων, πήγε στο Las Vegas και αγόρασε το στούντιο που ήθελε ο Cage, για χάρη της Tesla. Εντωμεταξύ, ο τελευταίος ζει μόνιμα στο Vegas και το έχει «πουλήσει» σε ταινίες του – για το Leaving Las Vegas πήρε Oscar Καλύτερου ηθοποιού.

«Το Vegas ήταν καλό μαζί μου, αλήθεια. Είναι μία μικρή και μεγάλη πόλη ταυτόχρονα. Είναι, πιθανότατα, ένα από τα πιο μοναδικά μέρη. Αν θες να πας στο strip club και να συμμετάσχεις κανονικά, μπορείς. Αν θες απλώς να βγεις με τους ντόπιους και να πας σε κουλ εστιατόρια, μπορείς», εξήγησε.

Παρότι επέλεξε τον συγκεκριμένο τόπο κατοικίας καθαρά για λόγους φορολογίας, τον αγάπησε.

«Είχα υπέροχες εμπειρίες γυρίζοντας ταινίες εκεί. Το Leaving Las Vegas ήταν τέλειο. To Honeymoon in Vegas είναι τέλειο. Προσπάθησα να φτιάξω κι ένα στούντιο εκεί, αλλά ήρθε ο Elon Musk, και όλα τα λεφτά που είχα για το στούντιο – μάζεψα $80 εκατ. δολάρια – τα έβαλαν στην Tesla που, ειρωνικά, πήρε όλο το νερό και η πόλη στέρεψε. Αλλά σχεδόν το πήρα, σχεδόν πήρα ένα κινηματογραφικό στούντιο».

Ο Cage δίνει διαρκώς συνεντεύξεις, στο πλαίσιο της προώθησης του Unbearable Weight of Massive Talent, στο οποίο υποδύεται τον εαυτό του. Έχει δηλώσει πως είναι goth, πως έχει ένα κοράκι για κατοικίδιο κι εμείς προτείνουμε να δημιουργήσουμε μία σελίδα στο GoFundMe, να μαζέψουμε χρήματα και να του αγοράσουμε το όνειρο που του στέρησε ο Musk.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.