CELEBRITIES

O Nicolas Cage αρνείται να δει την ταινία στην οποία υποδύεται τον Nicolas Cage


Στεφανία Παπαδημητρίου

21 Σεπτεμβρίου 2021

O Nicolas Cage αρνείται να δει την ταινία στην οποία υποδύεται τον Nicolas Cage
O Nicolas Cage αρνείται να δει τον Nicolas Cage να κάνει τον Nicolas Cage. Και δεν είναι αστείο.

O Nicolas Cage αρνείται να δει τον Nicolas Cage να κάνει τον Nicolas Cage. Και δεν είναι αστείο.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως δεν πρόκειται να δει τη νέα του ταινία, The Unbearable Weight of Massive Talent, στην οποία υποδύεται μία λίγο διαφορετική εκδοχή του εαυτού του.

«Δε θα το δω ποτέ. Μου έχουν πει ότι είναι καλό», δήλωσε στο Collider. «Ο manager μου, ο Mike Nilon,  ο οποίος είναι και παραγωγός, του έριξε μία ματιά. Ήταν πολύ χαρούμενος. Μου είπαν ότι και το κοινό το λάτρεψε».

«Απλώς είναι κάπως διεστραμμένο το να πάω σε έναν κινηματογράφο και να με δω να παίζω τη νευρωτική, όλο άγχος εκδοχή μου που παρουσίασε ο σκηνοθέτης Tom Gormican. Επειδή με πίεζε διαρκώς προς τα εκεί».

«Tom, δεν είμαι εγώ αυτό. Εγώ είμαι φτιαγμένος από ήσυχες, χαλαρές στιγμές. Δεν είμαι αυτός ο νευρωτικός, αγχωμένος, τσιτωμένος άνδρας όλη την ώρα», του είπε. «Εγώ δε θα το δω, αλλά ελπίζω να σας αρέσει».

Εμάς θα μας αρέσει ό, τι κι αν κάνει. Ακόμη και τον εαυτό του – είτε τον πραγματικό, είτε τον λίγο πιο ιδιαίτερο. Σε καμία περίπτωση δε στηρίζουμε όσους τον θέλουν έναν ακόμη ηθοποιό με διάσημους συγγενείς (κάποιος πιο πονηρεμένος θα έλεγε ότι αν δεν είχε θείο τον Francis Ford Coppola, ίσως και να μην έκανε καριέρα), ούτε τον θεωρούμε μόνο ένα τέλειο celebrity – meme. 

Είναι ο Nicolas Cage της καρδιάς μας και θα παραμείνει. Και ο τίτλος της ταινίας του (Η αβάσταχτη ελαφρότητα του μεγάλου ταλέντου) τον αντιπροσωπεύει απόλυτα. 

Δείτε επίσης: 25 Celebrities που έχουν δηλώσει ότι δεν θέλουν να κάνουν παιδιά

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.