CELEBRITIES

Nicolas Cage: Απαθανατίστηκε στην κάμερα με την 26χρονη σύζυγό του να περπατούν χέρι- χέρι στο κόκκινο χαλί των Καννών


The Jennettes

15 Ιουλίου 2021

Nicolas Cage: Απαθανατίστηκε στην κάμερα με την 26χρονη σύζυγό του να περπατούν χέρι- χέρι στο κόκκινο χαλί των Καννών

O Nicolas Cage απαθανατίστηκε να περπατάει στο κόκκινο χαλί των Καννών με την πέμπτη σύζυγό του, η οποία είναι η 26χρονη Riko Shibata. 

Το ζευγάρι περπάτησε χέρι- χέρι μπροστά στην κάμερα για την πρεμιέρα της νέας ταινίας του ηθοποιού με τίτλο "Pig". Ο διάσημος ηθοποιός, που είναι 31 χρόνια μεγαλύτερος από τη γυναίκα του, γνωρίστηκε για πρώτη φορά μαζί της στη γενέτειρα της, την Ιαπωνία το 2020. 

Οι δυο τους παντρεύτηκαν στις 16 Φεβρουαρίου του 2021, κάνοντας έναν κλειστό γάμο στο Wynn Hotel στο Las Vegas. Όπως είχε δηλώσει τότε ο Cage: "Αληθεύει και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι' αυτό. Μετά τον γάμο, το ζευγάρι διασκέδασε πάλι σε στενό κύκλο. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και η πρώην σύζυγος του ηθοποιού, Alice, με την οποία διατηρεί άριστες φιλικές σχέσεις. 

Ο πρώτος γάμος του star ήταν με την Patricia Arquette το 1995 και κράτησε μέχρι το 2001 προτού βρει τον αληθινό έρωτα στα μάτια της κόρης του Elvis Presley, Lisa Marie Presley. Οι δυο τους παντρεύτηκαν στις 10 Αυγούστου του 2002 αλλά χώρισαν 107 ημέρες μετά, τον Νοέμβριο του ίδιου χρόνου. Το διαζύγιο τους οριστικοποιήθηκε τον Μάιο του 2004. Ο τρίτος γάμος του Nicolas Cage ήταν με την Alice Kim τον Ιούλιο του 2004 όπου μαζί της απέκτησε έναν γιο, τον Kal- EI τον Οκτώβριο του 2005. Το ζευγάρι χώρισε τον Ιανουάριο του 2016 αλλά διατηρεί φιλικές επαφές μέχρι σήμερα.

Τον Μάρτιο του 2019, ο ηθοποιός ένωσε τη ζωή του με την Erika Koike στο Las Vegas αλλά κράτησε ελάχιστα. Ο ίδιος έχει αποκτήσει ένα ακόμη παιδί, τον 30χρονο Weston από τη σχέση του με την Christina Fulton. 

Δείτε ακόμη: 10 διάσημοι που έχουν μιλήσει με θάρρος για την σεξουαλική κακοποίησή τους 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.