CELEBRITIES

Elon Musk: «Τώρα θα αγοράσω την Coca Cola για να ξαναβάλω κοκαΐνη μέσα»


JTeam

28 Απριλίου 2022

Elon Musk: «Τώρα θα αγοράσω την Coca Cola για να ξαναβάλω κοκαΐνη μέσα»
«Μετά θα αγοράσω την Coca Cola για να ξαναβάλω κοκαΐνη μέσα», έγραψε στο δικό του πλέον Twitter

To Twitter των σχεδόν 400 εκατομμυρίων χρηστών πέρασε στα χέρια του Elon Musk έναντι 44 δισ. δολαρίων και τα καυστικά σχόλια για το μέλλον του κοινωνικού μέσου δεν έχουν τελειωμό. Τις τελευταίες ώρες, ο μεγιστάνας των Tesla και Space X φαίνεται πως έχει διάθεση να απαντήσει με εξίσου ειρωνική διάθεση στους σχολιαστές, κάνοντας μια αιφνιδιαστική δήλωση:

«Μετά θα αγοράσω την Coca Cola για να ξαναβάλω κοκαΐνη μέσα» στο αναψυκτικό, έγραψε ενώ τα tweets του έχουν πάρει φωτιά.

Όπως έχει πει επανειλημμένα, το Twitter είναι «η ψηφιακή πλατεία όπου συζητούνται θέματα ζωτικής σημασίας για το μέλλον της ανθρωπότητας» και πρέπει να στηρίζεται στην ελευθερία του λόγου που είναι η βάση της λειτουργικής δημοκρατίας.

Βέβαια οι φόβοι για το μέλλον της πλατφόρμας καλά κρατούν όσο εκείνος κάνει μια ακόμη προσπάθεια να εξηγήσει τι ακριβώς εννοεί με τη χρήση του όρου «της ελευθερίας του λόγου».

«Μιλώντας για ελευθερία του λόγου, απλώς εννοώ αυτό που σημαίνει και για τον νόμο. Είμαι κατά της λογοκρισίας που ξεπερνά τα όρια του νόμου. Αν οι άνθρωποι θέλουν λιγότερη ελευθερία έκφρασης, θα ζητήσουν από την κυβέρνηση να ψηφίσει νόμους. Ως εκ τούτου, το να υπερβεί κανείς τον νόμο είναι αντίθετο στην θέληση του λαού».

Ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου μάλιστα, δεν παρέλειψε να σχολιάσει και κάποια meme μετά την απόφαση να αγοράσει το Twitter. Όπως σχολιάζει: «Δεν μπορώ να κάνω θαύματα»!

Τα hashtags #RIPTwitter, #twittersold και #GoodbyeTwitter πρωταγωνιστούν εδώ και μέρες πάντως από τους επικριτές και περιγράφουν με τον καλύτερο τρόπο τη νέα πραγματικότητα που έρχεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα κατά πάνω μας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS