CELEBRITIES

O Brad Pitt κατηγορεί την Angelina Jolie ότι πούλησε το μερίδιό της από το οινοποιείο τους για να «του κάνει κακό»


JTeam

7 Ιουνίου 2022

O Brad Pitt κατηγορεί την Angelina Jolie ότι πούλησε το μερίδιό της από το οινοποιείο τους για να «του κάνει κακό»
Tο 2008, η Angelina και ο Brad αγόρασαν το κτήμα με τους αμπελώνες από τον Αμερικανό, Tom Bove έναντι 31 εκατομμυρίων λιρών

O Brad Pitt και η Angelina Jolie φαίνεται πως δεν θα ησυχάσουν ποτέ από τις αλληλοκατηγορίες. Ο 58χρονος ηθοποιός προχώρησε σε μία ακόμη κατηγορία πρόσφατα εναντίον της πρώην συζύγου του, ότι προσπάθησε να τον βλάψει, πουλώντας μυστικά το μερίδιό της από τον γαλλικό αμπελώνα του σε έναν «ξένο».

Η μονάδα κρασιών της Stoli Group, Tenute del Mondo, του Ρώσου επιχειρηματία Yuri Shefler, αγόρασε τον Οκτώβριο του 2021, το 50% που κατείχε η Jolie στο κτήμα και στα κρασιά που αυτό παράγει. Πίσω στο 2008, η Angelina και ο Brad αγόρασαν το κτήμα με τους αμπελώνες από τον Αμερικανό, Tom Bove έναντι 31 εκατομμυρίων λιρών με τον Pitt να εκδηλώνει το ενδιαφέρον του για παραγωγή κρασιού.

Σύμφωνα με πηγές, το κίνητρο της Jolie για την πώληση ήταν να «προκαλέσει κακό στον Pitt». «Η Jolie επεδίωξε και στη συνέχεια ολοκλήρωσε την υποτιθέμενη πώληση κρυφά, αποκρύπτοντας το από τον Pitt και παραβιάζοντας τα δικαιώματά του», είπαν οι δικηγόροι του Brad, προσθέτοντας: «Έτσι, η Angelina Jolie προσπάθησε να επωφεληθεί από τα κέρδη που δεν είχε κερδίσει. Επίσης, μέσω της υποτιθέμενης πώλησης, η Jolie προσπάθησε να προκαλέσει κακό στον Pitt. Η Jolie γνώριζε και σκόπευε ότι ο Shefler και οι θυγατρικές του θα προσπαθούσαν να ελέγξουν την επιχείρηση που είχε δημιουργήσει ο Pitt και να υπονομεύσουν την επένδυσή του στη Μiraval». Όπως περιγράφεται στο πρώτο έγγραφο καταγγελίας τους, ««Και όπως οραματίστηκε η Jolie, αυτό ακριβώς έκανε ο Shefler».

«Ξεκίνησε μια εχθρική εξαγορά της οινικής επιχείρησης, αποσταθεροποιώντας τις λειτουργίες της Miraval και αναζητώντας πρόσβαση στις εμπιστευτικές και αποκλειστικές πληροφορίες της προς όφελος της ανταγωνιστικής επιχείρησής του. Ταυτόχρονα, η συσχέτιση της Miraval με τον Shefler, ο οποίος έχει κερδίσει τη φήμη μέσω επιθετικών επιχειρηματικών τακτικών και αμφίβολων επαγγελματικών ενώσεων, θέτει σε κίνδυνο τη φήμη που χτίστηκε τόσο προσεκτικά».

«Όλα αυτά είναι το άμεσο αποτέλεσμα της παράνομης αδικοπραξίας της Jolie. Παραβιάζοντας τη συμφωνία, η ίδια προσπάθησε να αναγκάσει τον Pitt να συνεργαστεί με έναν άγνωστο, και ακόμη χειρότερα, έναν άγνωστο με εχθρικές προθέσεις», σύμφωνα με τα έγγραφα.

Έτσι, ο ηθοποιός κατηγορεί την πρώην σύντροφό του αλλά και τους Yiri Shefler, Oliynik, SPI Group και Tenute del Mundo στη μήνυση. Η Jolie σύμφωνα μάλιστα με τα δικαστικά έγγραφα, σταμάτησε να συνεισφέρει στα έσοδα της ανακαίνισης του Miraval το 2013, ενώ ο Pitt επένδυσε εκατομμύρια δολάρια στο κτήμα. Ωστόσο, όπως αναφέρει ο ίδιος, δεν μπορεί πλέον να το χρησιμοποιεί ως κατοικία ούτε να συμμετέχει στη διοίκηση.

Τα αρχικά σχέδια του ζευγαριού ήταν να μεγαλώσει εκεί τα παιδιά του και να φτιάξει μια οικογενειακή επιχείρηση κρασιών. Ωστόσο, η πραγματικότητα τούς έδειξε άλλο δρόμο. Ο γάμος τους μπορεί να έγινε εκεί το 2014 αλλά κατέληξε άδοξα το 2019. Και παρότι οι όροι του διαζυγίου τους έχουν πλέον οριστικοποιηθεί, το ζευγάρι εξακολουθεί να δίνει δικαστικές μάχες για τα κοινά περιουσιακά στοιχεία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.