CELEBRITIES

H Alicia Keys αποκάλυψε το αίτημα της Ελισάβετ πριν τη συναυλία για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο


JTeam

9 Ιουνίου 2022

H Alicia Keys αποκάλυψε το αίτημα της Ελισάβετ πριν τη συναυλία για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο
Getty Images
Η Alicia Keys μοιράστηκε λεπτομέρειες από τις προετοιμασίες που έκανε για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ

Η Alicia Keys μαζί με μερικούς ακόμη μεγάλους καλλιτέχνες, έδωσε μια ξεχωριστή συναυλία στο Buckingham Palace για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ. Μετά το εντυπωσιακό θέαμα, η star μοιράστηκε με το κοινό της λεπτομέρειες από τις προετοιμασίες που έκανε για να βγει το εξαιρετικό αυτό αποτέλεσμα.

Ανάμεσα σε όσα δημοσίευσε η Keys στα social, κι ένα βίντεο με το παρασκήνιο της συναυλίας, όπως το περιέγραφε στους γιους της, αποκαλύπτοντας και τι της ζήτησε η 96χρονη μονάρχης. «Λέω στα αγόρια ότι η βασίλισσα ζήτησε τα τραγούδια που θα τραγουδήσω. Και μου είπαν "δεν μπορείς να αρνηθείς στη βασίλισσα. Είναι ενάντια στο νόμο εδώ"».

Η Keys πριν τη συναυλία τόνισε: «Είμαστε εδώ στο Buckingham Palace. Ετοιμαζόμαστε να γιορτάσουμε το Jubilee της βασίλισσας που για μένα έχει μεγάλη σημασία για όλες τις βασίλισσες. Είναι φανταστικά, απλά και μόνο το μόνο το σημείο που έγινε η συναυλία. Το περιεχόμενο που συνήθως παρουσιάζεται σε μια οθόνη τώρα θα εμφανιστεί πάνω στο Παλάτι. Ανυπομονώ να δω πώς θα φαίνεται μαζί με αυτά τα υπέροχα τραγούδια, την ορχήστρα 80 ατόμων, τη μουσική και με αυτό το Moschino look. Θα είναι τρελό», είπε για το μαύρο φόρεμά της.

Η βασίλισσα δεν παρακολούθησε από κοντά τη συναυλία αλλά την είδε από την τηλεόραση στο κάστρο του Windsor. Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από την Alicia Keys, στη σκηνή εμφανίστηκαν και οι Diana Ross, Queen, Sir Rod Stewart, Hans Zimmer, Ella Eyre, Craig David, Mabel, Elbow, George Ezra, Duran Duran και Andrea Bocelli.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.