CELEBRITIES

«Παραλία για δύο»: Kim Kardashian και Pete Davidson σε μια ρομαντική απόδραση


JTeam

14 Ιουνίου 2022

«Παραλία για δύο»: Kim Kardashian και Pete Davidson σε μια ρομαντική απόδραση
«Θα έλεγα ότι η τέλεια λέξη για να περιγράψω τον Pete είναι αυθεντικός»

Λένε ότι τα ζευγάρια όσο περισσότερο καιρό είναι μαζί τόσο περισσότερο μοιάζουν μεταξύ τους, και αυτό φαίνεται να συμβαίνει και με την Kim Kardashian και τον Pete Davidson. Πλέον έχουν ασορτί πλατινέ ξανθά μαλλιά, μετά την εμφάνιση της Kim αλά Merilyn Monroe στο Met Gala. Έτσι δεν μας προκαλεί εντύπωση που εμφανίστηκαν και με ίδιο χρώμα μαγιό στην παραλία.

Τη Δευτέρα, η ιδρύτρια του SKIMS δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών από μια τροπική απόδραση με το αγόρι της, στις οποίες το δίδυμο φορούσε ασορτί μαύρα μαγιό. Από την πλευρά της, η Kim επέλεξε ένα μπικίνι που ερχόταν σε αντίθεση με τα μακριά λευκά μαλλιά της. Ο Pete από την άλλη φορούσε μακρύ μαύρο μαγιό.

Ο Pete φαίνεται πώς είναι εκείνος που τράβηξε την πρώτη φωτογραφία στο καρουζέλ που απαθανάτιζε την Kim να χαλαρώνει σε ένα λευκό καγιάκ. Άλλες φωτογραφίες έδειχναν το δίδυμο να κάνει κουπί και να διασκεδάζει. Η διάσημη τηλεπερσόνα μοιράστηκε επίσης μερικές selfies.

«Παραλία για δύο», έγραψε η Kardashian στη λεζάντα.

Σε ένα πρόσφατο επεισόδιο του The Kardashians, η μεγιστάνας μίλησε για την απρόσμενη σχέση της με τον Davidson, περιγράφοντας τη ζωή της ως «Ευτυχία, ειρήνη, ζεν, γέλιο».

«Ο Pete πρέπει να είναι κυριολεκτικά ο καλύτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ», είπε η Kim. «Σαν την καλύτερη καρδιά. Οι άνθρωποι λένε πάντα ότι είναι τόσο αστείος, και έχει να κάνει με το πόσο αστείος είναι. Αυτό είναι το τέταρτο στη λίστα μου γιατί μου αρέσει. Θέλει πάντα το καλύτερο για τους ανθρώπους, μπορεί να διαχειριστεί τα πάντα, πάντα το κάνει με χάρη, είναι πραγματικά σκεπτόμενος και ταπεινός, και τόσο αυθεντικός. Θα έλεγα ότι η τέλεια λέξη για να περιγράψω τον Pete είναι αυθεντικός».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.