CELEBRITIES

Η Kim Kardashian ήθελε να γιορτάσει το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Ελισάβετ, αλλά της αρνήθηκαν εισιτήριο


JTeam

3 Ιουνίου 2022

Η Kim Kardashian ήθελε να γιορτάσει το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Ελισάβετ, αλλά της αρνήθηκαν εισιτήριο
Ο εορτασμός του Πλατινένιου Ιωβηλαίου, δηλαδή τα 70 χρόνια της βασίλισσας Ελισάβετ Β' στον θρόνο μιμούνται με μία πολύ ξεχωριστή τελετή που επιθυμούν πολλοί να τη ζήσουν από κοντά

Ανάμεσα σε αυτούς που ήθελαν να παρευρεθούν αλλά δεν τα κατάφεραν είναι η Kim Kardashian και ο αγαπημένος της, Pete Davidson. Η αιτία; Τους αρνήθηκαν εισιτήριο. Έτσι η βασίλισσα γιόρτασε τα 70 χρόνια στο θρόνο χωρίς την Αμερικανίδα influencer και τον σύντροφό της. Σίγουρα το άντεξε!

Μπορεί να θεωρούμε δεδομένο ότι η Kim Kardashian έχει σίγουρη είσοδο για όλες τις κοσμικές εκδηλώσεις αλλά αυτό μάλλον δεν ισχύει όταν πρόκειται για τις εκδηλώσεις του Παλατιού. Κim και Pete ταξίδεψαν μέχρι το Λονδίνο αλλά δεν κατάφεραν να κάνουν μια εντυπωσιακή εμφάνιση στη τελετή.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της «The Sun», το Παλάτι απέρριψε αίτημα της Kim να παραβρεθεί στο event. Πηγές αναφέρουν ότι η σταρ ήταν πρόθυμη ακόμα και να συμβιβαστεί με εισιτήρια που δεν είναι VIP.
Μπορεί η Kim να μην ήταν στην ελίτ των καλεσμένων αλλά ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle βρέθηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο για να γιορτάσουν το Πλατινένιο Ιωβηλαίο.

Ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού στη χώρα από τότε που παραιτήθηκαν από τα καθήκοντα της βασιλικής οικογένειας τον Ιανουάριο του 2020.

Πάντως η αλήθεια είναι ότι θα ήταν μια ιδιαίτερη στιγμή για την Kim αλλά και για τη Βασίλισσα Ελισάβετ αυτή η συνάντηση! Δυστυχώς δεν θα υπάρξει άλλη ευκαιρία...

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.