CELEBRITIES

O Γιάννης Αντετοκούνμπο έλαμψε με την οικογένειά του στην πρεμιέρα του «Rise: The History of Antetokounmpo»


JTeam

23 Ιουνίου 2022

O Γιάννης Αντετοκούνμπο έλαμψε με την οικογένειά του στην πρεμιέρα του «Rise: The History of Antetokounmpo»
Σύσσωμη η οικογένεια Αντετοκούνμπο ήταν παρούσα στη πρεμιέρα της ταινίας «Rise: The History of Antetokounmpo» στο Hollywood

Μετράμε πλέον αντίστροφα για την ταινία που περιγράφει τη ζωή του "Greek Freak", Γιάννη Αντετοκούνμπο καθώς πριν λίγες ώρες έγινε η μεγάλη πρεμιέρα. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ένα διάλειμμα από τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Ελλάδα, φόρεσε ένα εντυπωσιακό κοστούμι, το οποίο ήταν μάλιστα ίδιο σχέδιο με αυτά των δύο γιων του, που έκλεψαν την παράσταση.

Εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με όλη την οικογένεια, τα αδέλφια του, Θανάση, Αλεξ και Κώστα, τη μητέρα του Βερόνικα, τη σύντροφό του Μαράια και φυσικά τους δύο γιους του.

Jenny.Gr

Jenny.Gr

Εμείς όμως εστιάσαμε στο πόσο stylish ήταν ο γιος του και πόσο μοιάζει στο μπαμπά του.

Jenny.Gr

Η ταινία γυρίστηκε στην Ελλάδα και εξιστορεί τις περιπέτειες της οικογένειας Αντετοκούνμπο μέχρι ο Γιάννης να φτάσει στην κορυφή. Το ξεκίνημα από τη Νιγηρία, η ζωή της οικογένειας στα Σεπόλια, η ομάδα του Φιλαθλητικού και όλη η πορεία μέχρι το μεγάλο όνειρό του, το NBA. Τα αδέρφια, η σχέση με τη μητέρα τους αλλά και ο πατέρας που έφυγε νωρίς από τη ζωή. Μετά την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας αναμένεται να βγει στη συνδρομητική υπηρεσία της Disney+.

Jenny.Gr

Jenny.Gr

Ο αρχικός τίτλος της ταινίας ήταν"Greek Freak" και στην πορεία έγινε "Rise: The History of Antetokounmpo". Πολλά από τα γυρίσματα έγιναν και στην Ελλάδα την περασμένη Άνοιξη. Το cast αποτελείται από τον Uche Agada (Γιάννης Αντετοκούνμπο), τον αδερφό του Ral Agada (Θανάσης Αντετοκούνμπο), τον Elijah Sholanke (Αλέξανδρος Αντετοκούνμπο), τη Yetide Badaki (Βερόνικα Αντετοκούνμπο) και τον Dayo Okeniyi, που υποδύεται τον πατέρα Charles.

Εμείς λοιπόν αναμένουμε να απολαύσουμε το μαγικό success story του Γιάννη στις οθόνες μας!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.