CELEBRITIES

O Elon Musk απέκτησε δίδυμα στα κρυφά, όσο περίμενε το δεύτερο παιδί του με τη Grimes


JTeam

7 Ιουλίου 2022

O Elon Musk απέκτησε δίδυμα στα κρυφά, όσο περίμενε το δεύτερο παιδί του με τη Grimes
Splash News
Πλέον είναι πατέρας 9 παιδιών (από όσο ξέρουμε μέχρι τώρα, δηλαδή)

O Elon Musk απέκτησε δίδυμα υπό άκρα μυστικότητα με ένα από τα κορυφαία στελέχη του, μόλις λίγες εβδομάδες πριν έρθει στον κόσμο το δεύτερο παιδί του με τη Grimes, μέσω παρένθετης μητέρας, σύμφωνα με νομικά έγγραφα που γνωστοποιήθηκαν από το Insider.

Όλα συνέβησαν τον Νοέμβριο, όταν ο μεγιστάνας της Tesla έγινε ξανά πατέρας με αποτέλεσμα σήμερα να έχει 9 παιδιά. Η γυναίκα με την οποία έκανε τα δίδυμα είναι η 36χρονη διευθύντρια επιχειρήσεων της εταιρείας του Neuralink, Shivon Zilis. Οι δυο τους έκαναν αίτηση τον Απρίλιο να αλλάξουν το όνομα των διδύμων για να έχουν το επώνυμο του πατέρα τους και το όνομα της μητέρας τους ως μεσαίο όνομα.

Τα δίδυμα ήρθαν στη ζωή τον Νοέμβριο, λίγες εβδομάδες προτού ο Musk και η Claire Boucher, η μουσικός που είναι γνωστή ως Grimes, αποκτήσουν το δεύτερο παιδί τους μέσω παρένθετης, τον Δεκέμβριο. Η Zilis, που γεννήθηκε στο Ontario του Καναδά, γνωρίστηκε με τον Musk μέσω του OpenAI, του μη κερδοσκοπικού οργανισμού που προωθεί την έρευνα και την ανάπτυξη. Το 2015, η Shivon ήταν στη λίστα του Forbes "30 κάτω των 39" στην κατηγορία του venture-capital και το 2017 είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει την εμπειρία της από την AI στην Tesla.

Πάντως, ο Musk φαίνεται πως δεν τα πάει πολύ καλά με τα παιδιά του αφού πρόσφατα ο γιος του, Xavier Alexander Musk μία ημέρα μετά την ενηλικίωση του, ζήτησε μαζί με την αλλαγή της ταυτότητάς του φύλου του, και την αλλαγή του επιθέτου του για να μην έχει καμία σχέση με τη φήμη και τη δόξα του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο.

Το όνομα του Xavier είναι πλέον Vivian Jenna Wilson, όπως ζήτησε από τον Άρειο Πάγο του Los Angeles στην Καλιφόρνια. Έτσι, η Vivian αποφάσισε να κρατήσει το επίθετο της μητέρας της ενώ σύμφωνα με το HollywoodLife, στα δικαστικά έγγραφα αναφέρονται τα εξής: «Η αλλαγή της ταυτότητας του φύλου μου και το γεγονός ότι δεν ζω πλέον, ούτε επιθυμώ να έχω καμία σχέση με τον βιολογικό πατέρα μου, με οδήγησαν σε αυτή την απόφαση».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS