CELEBRITIES

Ο 55χρονος κατάδικος R. Kelly αρραβωνιάστηκε μια 26χρονη και φερόμενο θύμα του. Ναι, όντως


JTeam

12 Ιουλίου 2022

Ο 55χρονος κατάδικος R. Kelly αρραβωνιάστηκε μια 26χρονη και φερόμενο θύμα του. Ναι, όντως
«Ο Robert δεν είναι το τέρας που έχει περιγραφεί», δήλωσε η 26χρονη αρραβωνιαστικιά του

Στα τέλη Ιουνίου, ο R. Kelly καταδικάστηκε σε φυλάκιση 30 χρόνων για σεξουαλικά εγκλήματα κατά ανηλίκων. Λίγες μόλις μέρες μετά την καταδίκη του, ο Αμερικανός σταρ της R&B φαίνεται να αρραβωνιάστηκε ένα από τα φερόμενα θύματά του, τη Joycelyn Savage.

Η Savage αποκάλυψε την απόφαση που πήρε σε μια επιστολή, κατά την οποία ζητάει μια πιο επιεική ποινή για τον αρραβωνιαστικό της και πρώην θύτη της.

Για εμπέδωση της είδησης: «Με λένε Joycelyn Savage και είμαι η αρραβωνιαστικιά του Robert Kelly». Αυτά είναι τα όσα δήλωσε για αρχή η 26χρονη στις 13 Ιουνίου στο δικαστήριο, σύμφωνα με την Page Six, προσθέτοντας: «Γράφω αυτή την επιστολή ως στήριξη προς τον Robert ώστε να μειωθεί η έκτιση της ποινής του. Θέλω να εξηγήσω ενώπιον του δικαστηρίου ότι δεν είμαι το θύμα, όπως έχει περιγράψει η κυβέρνηση».

Όπως τόνισε μάλιστα η Savage, οι δυο τους μοιράζονται έναν «ιδιαίτερο δεσμό» και μια «βαθιά αγάπη». «Ο Robert δεν είναι το τέρας που περιγράφουν. Ο Robert που ξέρω, είναι πολύ γλυκός, τρυφερός κι ευγενικός. Στο τέλος της ημέρας, θέλει να ξέρει ότι είμαι καλά και με έχει φροντίσει, όπως κάθε άλλη γυναίκα που ήταν μαζί του».

Μάλιστα, τον αποκάλεσε ως ένα «απίστευτο» άτομο που «με κάθε ευκαιρία, βοηθά όσους έχουν ανάγκη» ενώ χαρακτήρισε αναληθείς τους ισχυρισμούς περί σεξουαλικής κακοποίησης τόσο της ίδιας όσο και των άλλων θυμάτων. «Ο Robert κι εγώ είμαστε πολύ ερωτευμένοι και με πληγώνει που έχω παρουσιαστεί σαν θύμα στον κόσμο. Είμαι μεγάλη γυναίκα και μπορώ να μιλήσω για τον εαυτό μου γι΄αυτό και ήθελα να καταθέσω στο δικαστήριο».

Η ποινή φυλάκισης του R. Kelly για 30 χρόνια επιβλήθηκε από το ομοσπονδιακό δικαστήριο του Brooklyn όπου διεξήχθη η δίκη του, πριν από εννέα μήνες.

Η ομοσπονδιακή εισαγγελία είχε ζητήσει να του επιβληθεί ποινή κάθειρξης τουλάχιστον 25 ετών λόγω του «κινδύνου» που συνιστά ο Robert Kelly, όπως είναι το πραγματικό όνομα του τραγουδιστή, για τα θύματά του και για την κοινή γνώμη. Υποστήριξε μάλιστα ότι πρόκειται για ένα «χειριστικό πρόσωπο που δεν έδειξε καμία μεταμέλεια και κανέναν σεβασμό για τον νόμο».

Στις έξι εβδομάδες της δίκης του, το περασμένο καλοκαίρι, κατέθεσαν εννέα γυναίκες και δύο άνδρες που τον κατηγόρησαν ότι τους κακοποίησε σεξουαλικά και περιέγραψαν τους βιασμούς, ενώ υποστήριξαν ότι τους εξανάγκαζε να παίρνουν ναρκωτικά και τους κρατούσε αιχμάλωτους. Ο Kelly κρίθηκε ένοχος για όλες τις κατηγορίες: εκβιασμό, σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκου, απαγωγή, διακίνηση ανθρώπων, καταναγκαστική εργασία. Ο Kelly κρατείται ήδη εν αναμονή μιας άλλης δίκης του στο Σικάγο, τον Αύγουστο.

Η δικηγόρος Γκλόρια Όλρεντ, που εκπροσωπούσε τρεις από τις ενάγουσες, δήλωσε τότε ότι η απόφαση της καταδίκης του θα πρέπει να αποτελέσει «παράδειγμα για τις διασημότητες που εκμεταλλεύονται τη φήμη τους για να μετατρέπουν τους θαυμαστές τους σε θηράματα».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.