CELEBRITIES

Anne Heche: Σε κώμα η ηθοποιός- Ο εκπρόσωπός της λέει πως «δεν πρόκειται να ζήσει»


JTeam

12 Αυγούστου 2022

Anne Heche: Σε κώμα η ηθοποιός- Ο εκπρόσωπός της λέει πως «δεν πρόκειται να ζήσει»
Instagram/ anneheche
Η Anne Heche νοσηλεύεται με σοβαρό εγκεφαλικό τραύμα μετά το μοιραίο τροχαίο

Η 53χρονη Anne Heche, μετά το τροχαίο που είχε στις 5/08, από το οποίο ανασύρθηκε με σοβαρά εγκαύματα και τραύματα, νοσηλεύεται διασωληνωμένη.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της star εκ μέρους της οικογένειας της αναφέρονται μέχρι στιγμής τα εξής: «Δυστυχώς, η Anne εξαιτίας του ατυχήματός της, υπέστη σοβαρή ανοξική εγκεφαλική κάκωση και παραμένει σε κώμα, σε κρίσιμη κατάσταση. Δεν αναμένεται να επιβιώσει». Ωστόσο, όπως αναφέρεται, παραμένει σε μηχανική υποστήριξη ώστε να διαπιστωθεί αν τα όργανά της είναι βιώσιμα για δωρεά.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πάντες για τις ευγενικές ευχές και τις προσευχές τους για την ανάρρωση της Anne, καθώς και το αφοσιωμένο προσωπικό και τις υπέροχες νοσοκόμες που φρόντισαν την Anne στο Grossman Burn Center στο νοσοκομείο West Hills», τόνισε ο ίδιος.

Η ηθοποιός και πρώην σύντροφος της παρουσιάστριας Ellen DeGeneres τη δεκαετία του '90, οδηγούσε το αυτοκίνητό της σε έναν προαστιακό δρόμο στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ, όταν προσέκρουσε στο γκαράζ ενός συγκροτήματος διαμερισμάτων. Σύμφωνα με το πρακτορείο, περαστικοί προσπάθησαν να βοηθήσουν τη Heche να βγει από το όχημα, αλλά εκείνη φέρεται να έκανε πίσω και να έφυγε πριν τρακάρει σε άλλο σπίτι, όπου το αυτοκίνητό της "τυλίχθηκε" στις φλόγες, ενώ εκείνη βρισκόταν μέσα.

Οι αιματολογικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι η Anne Heche ήταν υπό την επήρεια ουσιών, αλλά όχι αλκοόλ, όταν έγινε το φρικτό τροχαίο. Στον οργανισμό της 53χρονης ηθοποιού εντοπίστηκε κοκαΐνη και φαιντανύλη, ωστόσο, οι γιατροί θα προχωρήσουν σε επιπλέον εξετάσεις προκειμένου να διαπιστώσουν αν η φαιντανύλη χορηγήθηκε στη βαρύτατα τραυματισμένη Heche κατά την άφιξή της στο νοσοκομείο.

Το τροχαίο ατύχημα έγινε όταν η Anne Heche, οδηγώντας ένα Mini Cooper με εξαιρετικά μεγάλη ταχύτητα, προσέκρουσε σε κατοικία, έπειτα σε γκαράζ και μετά σε άλλη κατοικία. Από την πρόσκρουση προκλήθηκε πυρκαγιά που προκάλεσε στην ηθοποιό σοβαρά εγκαύματα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.