CELEBRITIES

Anne Heche: Πώς η σχέση με την Ellen DeGeneres την έβαλε στη μαύρη λίστα του Hollywood για 10 χρόνια


The Jennettes

27 Οκτωβρίου 2021

Anne Heche: Πώς η σχέση με την Ellen DeGeneres την έβαλε στη μαύρη λίστα του Hollywood για 10 χρόνια

H ηθοποιός Anne Heche δήλωσε ότι μπήκε στη μαύρη λίστα του Hollywood, όταν τελείωσε η σχέση της με την Ellen DeGeneres. Μιλώντας στo Page Six, μάλιστα, δήλωσε πρώτο θύμα της «cancel culture».

Η Heche και η DeGeneres ήταν ζευγάρι από το 1997 έως το 2000. Η καριέρα της, μάλιστα, μπήκε σε παύση το ’97, όταν εμφανίστηκαν μαζί στην πρεμιέρα της ταινίας της, «Volcano». Μία παύση που κράτησε 10 χρόνια, επειδή είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλη.

«Απολύθηκα από παραγωγή που θα μου έδινε 10 εκατομμύρια και δεν μπήκα ξανά σε στούντιο γυρισμάτων», δήλωσε.
Το 2020 είχε ξαναμιλήσει για τον τρόπο με τον οποίο η επισημοποίηση του δεσμού της με την παρουσιάστρια, τελικά της στάθηκε εμπόδιο.

«Στελέχη της Fox μου είχαν πει ότι αν έφερνα την Ellen στην πρεμιέρα, το συμβόλαιό μου θα έσπαγε», δήλωσε στο Mr. Warburton Magazine. «Έφερα την Ellen παρά τις απειλές, και μας έδιωξαν ήρεμα από το σινεμά πριν ανάψουν τα φώτα, ενώ δε μας επέτρεψαν να πάμε στο πάρτι μετά την πρεμιέρα γιατί δεν ήθελαν να φωτογραφηθούμε μαζί».

Μιλώντας στη NY Post, αποκάλυψε ότι η εταιρεία παραγωγής φάνηκε να χάνει το ενδιαφέρον της για εκείνη. Δεν ήθελαν να την παρουσιάσουν πια ως ερωτικό ενδιαφέρον του Harrison Ford στο «Έξι μέρες, επτά νύχτες». Την απέλυσαν – η ταινία έβγαλε πάνω από 164 εκατομμύρια δολάρια.

Τώρα, πρωταγωνιστεί στη δραματική ταινία «13 Minutes». Και, παρά τα 10 χρόνια ακούσιας αποχής της από το Hollywood, δηλώνει πως δε μετανιώνει ούτε στο ελάχιστο για εκείνη τη δημόσια εμφάνιση με την Ellen.

«Ήταν κομμάτι μιας επανάστασης που με βοήθησε να προωθήσω την ισότητα. Δε θα μπορούσα να το κάνω αυτό, αν δεν την είχα ερωτευτεί», εξήγησε.

Δείτε ακόμη: 10 celebrities που δεν γνώριζες ότι ανήκουν στην LGBTQ+ κοινότητα

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.