UPDATE #NOW

Ο Johnny Depp μεταμορφώνεται σε Βασιλιά Λουδοβίκο και αυτός είναι ο πρώτος ρόλος μετά τη δικαστική διαμάχη


JTeam

11 Αυγούστου 2022

Ο Johnny Depp μεταμορφώνεται σε Βασιλιά Λουδοβίκο και αυτός είναι ο πρώτος ρόλος μετά τη δικαστική διαμάχη
Η επιστροφή του Johnny Depp θα είναι γαλλική

Ο Johnny Depp επέστρεψε για τα καλά στη δουλειά και αυτή η φωτογραφία το αποδεικνύει. Αφού έπαιξε με την μπάντα του σε live, επέστρεψε και στην άλλη δουλειά του ως King Louis XV, πρώην βασιλιάς της Γαλλίας, η διακυβέρνηση του οποίου οδήγησε στη μείωση της βασιλικής εξουσίας και τη Γαλλική Επανάσταση (1789).

Η ταινία με τον τίτλο "Jeanne du Barry", διηγείται την ιστορία του βασιλιά Λουδοβίκου του 15ου και της τελευταίας βασιλικής ερωμένης του, Jeanne du Barry, που ήταν η παράνομη κόρη μίας φτωχής μοδίστρας και σκαρφάλωσε στην κοινωνική ιεραρχία, με σκοπό να γίνει η ερωμένη του βασιλιά.

Αυτό το ιστορικό ρομάντζο είναι η πρώτη ταινία για τον Johnny Depp μετά τη δικαστική διαμάχη που είχε με την πρώην σύζυγό του Amber Heard και διήρκεσε πολλές εβδομάδες. Ο ηθοποιός δικαιώθηκε αν και κλήθηκε να καταβάλει και εκείνος ένα ποσό στη Heard.

Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκίνησαν στη Γαλλία περίπου έναν μήνα μετά το τέλος της δίκης και πραγματοποιήθηκαν στις Βερσαλλίες, στο Παρίσι και το Ile-de-France. H Maiwenn θα σκηνοθετήσει και πρωταγωνιστήσει στην ταινία ενώ το cast θα συμπληρώσουν οι Benjamin Lavernhe, Pierre Richard, Melvil Poupaud, Noemie Lvovsky, Pascal Greggory και India Hair. Η ταινία θα κυκλοφορήσει πρώτα στις αίθουσες κάποια στιγμή το 2023 και στο γαλλικό Netflix το 2024.