UPDATE #NOW

Το Netflix θα σε δροσίσει τον Αύγουστο με αυτές τις 11 σειρές


Κλέλια Φατούρου

31 Ιουλίου 2022

Το Netflix θα σε δροσίσει τον Αύγουστο με αυτές τις 11 σειρές
Οι σειρές που καταφτάνουν τον Αύγουστο

Μήπως ξέμεινες στην Αθήνα όλο τον Αύγουστο; Μήπως γύρισες μόλις από τις διακοπές σου ή είναι προγραμματισμένες για Σεπτέμβριο; Όποια και αν είναι η απάντηση, το Netflix δεν σε ξεχνά ούτε φέτος και φέρνει στην οθόνη σου 11 σειρές (καινούριες ή με νέο κύκλο) και όλα γίνονται λίγο πιο εύκολα.

The Sandman

Μετά από πολυετή φυλάκιση, ο Μορφέας, ο Βασιλιάς των Ονείρων, ξεκινά ένα ταξίδι σε διάφορους κόσμους για να βρει ό,τι του έχουν κλέψει και να ανακτήσει τη δύναμή του. Έρχεται στις 5 Αυγούστου.

Locke & Key: Σεζόν 3

Στο συναρπαστικό τελευταίο κεφάλαιο της σειράς, η οικογένεια Λοκ ανακαλύπτει κι άλλη μαγεία καθώς αντιμετωπίζει έναν δαιμονικό νέο εχθρό που θέλει πάση θυσία τα κλειδιά. 10 Αυγούστου

Εγώ Ποτέ: Σεζόν 3

Η Ντέβι κι οι φίλες της ίσως τελικά να πάψουν να είναι σινγκλ. Θα μάθουν όμως πως οι σχέσεις συνοδεύονται από μεγάλη αυτογνωσία – και πολύ δράμα. Από τις 12 Αυγούστου.

Echoes

Οι δίδυμες Λένι και Τζίνα ανταλλάσσουν κρυφά ζωές από τότε που ήταν παιδιά. Όμως ο κόσμος τους αναστατώνεται, όταν η μία από τις δύο αδερφές εξαφανίζεται. 19 Αυγούστου.

Κλίο

Μετά την πτώση του Τείχους του Βερολίνου, μια πρώην κατάσκοπος της Ανατολικής Γερμανίας ψάχνει να βρει ποιος και γιατί την πρόδωσε — και θέλει να πάρει εκδίκηση. Θα το δούμε στις 19 Αυγούστου.

Το Κορίτσι στον Καθρέφτη

Αφού έχασε τη μνήμη της σε ένα περίεργο ατύχημα που σκότωσε σχεδόν όλους τους συμμαθητές της, η Άλμα προσπαθεί να μάθει τι έγινε εκείνη τη μέρα, αλλά και ποια είναι. 19 Αυγούστου.

Τσαντ και Τζέι Τι: Στα Βαθιά

Τα αδέρφια Τσαντ και Τζέι Τι χαρίζουν αισιοδοξία μέσα από τον ακτιβισμό στην κοινότητα και τη χαλαρή ατμόσφαιρα σε αυτήν την κωμική σειρά με φάρσες. 23 Αυγούστου.

Lost Ollie: Σειρά μίας σεζόν

Σε αυτήν την οικογενειακή σειρά που είναι εμπνευσμένη από το βιβλίο "Ollie's Odyssey", ένα παιχνίδι ψάχνει στην εξοχή να βρει το νεαρό αγόρι που το έχασε. Διαθέσιμο στις 24 Αυγούστου.

Mo

Στο Τέξας, ο Μο γεφυρώνει την απόσταση μεταξύ δύο πολιτισμών, τριών γλωσσών και ενός αιτήματος για άσυλο, ενώ παλεύει να στηρίξει την οικογένειά του από την Παλαιστίνη. 24 Αυγούστου.

Αποστολή Πυρός

Στον σταθμό Ανατολικής Όχθης, μια κλειστή ομάδα πυροσβεστών προσπαθεί να διαχειριστεί μια επικίνδυνη, αγχωτική δουλειά, προσωπικές προκλήσεις κι επαγγελματικές αποτυχίες. 24 Αυγούστου.

Οικογενειακά Μυστικά

Όταν ένα μικρό αεροπλάνο συντρίβεται στην άγρια φύση του Καναδά, μια γυναίκα πρέπει να παλέψει με τα καιρικά φαινόμενα και με τα προσωπικά της τραύματα για να επιβιώσει. Από τις 31 Αυγούστου.