UPDATE #NOW

House of Hammer: Το trailer του ντοκιμαντέρ για τα σκάνδαλα της οικογένειας Hammer είναι πιο ανατριχιαστικό από ό,τι περιμέναμε


Κλέλια Φατούρου

11 Αυγούστου 2022

House of Hammer: Το trailer του ντοκιμαντέρ για τα σκάνδαλα της οικογένειας Hammer είναι πιο ανατριχιαστικό από ό,τι περιμέναμε
Τα μυστικά της οικογένειας είναι πιο σκοτεινά από ό,τι περιμέναμε

Κανιβαλισμός, σεξουαλική, συναισθηματική και ψυχολογική κακοποίηση. Οι κατηγορίες για τον Armie Hammer από γυναίκες που έγιναν θύματα στα χέρια του, οδήγησαν στην πτώση της καριέρας του και στη δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ που δεν περιγράφει (τελικά) μόνο τη δική του κακοποιητική του δράση.

Όπως φαίνεται, ο οίκος Hammer κρύβει πολλά σκοτεινά μυστικά εδώ και αρκετές γενιές και το Discovery+ έφτιαξε το "House of Hammer" που έρχεται γεμάτο τρομακτικές αποκαλύψεις. «Οι κατηγορίες βιασμού και κακοποίησης εναντίον του Armie Hammer είναι απλά η κορυφή του παγόβουνου όταν μιλάμε για την οικογένεια Hammer. Με αυτό το ντοκιμαντέρ, θα γίνουμε μάρτυρες πραγματικά ανατριχιαστικών λεπτομερειών και σκοτεινών μυστικών, που τα χρήματα και η εξουσία δεν θα μπορούσαν να κρύψουν για πάντα», αναφέρει ο πρόεδρος του περιεχομένου εγκλημάτων και έρευνας του Discovery+.

Στο trailer βλέπουμε δύο θύματα του Armie, την Courtney Vucekovich και Julia Morrison, οι οποίες μιλούν ανοιχτά και φέρνουν υλικό από βίντεο και ηχητικά ντοκουμέντα, με τον Hammer να παραδέχεται τις κανιβαλιστικές του τάσεις αλλά και τις ανατριχιαστικές φαντασιώσεις του. Υπάρχουν φυσικά και οι μαρτυρίες για κακοποίηση και πράξεις που έγιναν κόντρα στη θέλησή τους.

«Το ντοκιμαντέρ δίνει ένα σημαντικό βήμα στις απίστευτα θαρραλέες γυναίκες που ήθελαν να μοιραστούν την ιστορία τους. Ελπίζουμε ότι το θάρρος τους θα εμπνεύσει άλλους να συνεχίσουν τις σημαντικές συζητήσεις γύρω από την παρενόχληση στην κοινωνία μας», συμπλήρωσε ο Jason Sarlanis.

Jenny.Gr

Αν και το μεγαλύτερο μέρος του trailer επικεντρώνεται στον Armie Hammer, παίρνουμε μία μικρή γεύση από τον πατέρα, τον παππού και τις προηγούμενες γενιές των ανδρών Hammer. Σε αυτό ρίχνει φως η θεία του Armie, Casey Hammer. «Δεν ξυπνάς μια μέρα και γίνεσαι ένας σκοτεινός κακοποιητής. Η συμπεριφορά έχει πολύ βαθιές ρίζες». Κάτι που επιβεβαιώνει η Casey Hammer λέγοντας ότι «Αν πιστεύεις στη συμφωνία με τον διάβολο, οι Hammers βρίσκονται στην κορυφή του τοτέμ. Τους επέτρεψα να με ελέγχουν για μια ζωή. Ήρθε η ώρα να μπει ένα τέλος. Αρνούμαι να σιωπήσω». Στις 2 Σεπτεμβρίου, θα ξέρουμε κι εμείς τι συνέβη.