CELEBRITIES

H Lana Del Rey αντιμέτωπη και πάλι με σχόλια fat shaming


JTeam

7 Σεπτεμβρίου 2022

H Lana Del Rey αντιμέτωπη και πάλι με σχόλια fat shaming
Μια εμφάνιση της Lana Del Rey στην Καλιφόρνια πυροδότησε σχόλια για το βάρος της

Η αλήθεια είναι πως από την στιγμή που επιλέγεις να εκθέσεις τον εαυτό σου δημόσια, οφείλεις και να είσαι έτοιμος να αποδεχθείς τα σχόλια που θα έρθουν κατά μέτωπο. Ή μήπως και όχι; Είναι αναγκασμένη η Lana Del Rey να ανοίγει τα social και να βλέπει μόνο σχόλια για την αλλαγή στην εμφάνισή της ή δεν τη νοιάζει; Ή μήπως αυτός να ήταν κι ένας από τους λόγους που έκλεισε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της; Ή μήπως τελικά οι "haters" είναι ώρα να εξαφανιστούν έτσι απλά, μαγικά και να μας αφήσουν επιτέλους στην ησυχία μας, (θα θέλαμε αλλά δεν..).

Ας βάλουμε όμως τα πράγματα σε μια σειρά.

Τι γίνεται, όταν η εμφάνισή σου αλλάζει μέσα στα χρόνια και τα σχόλια από το διαδίκτυο γίνονται τόσο ανυπόφορα, που πέρα από το πρόσωπο στο οποίο απευθύνονται, έχουν αρχίσει να ενοχλούν και όλους τους άλλους; Θεωρούσαμε πως κάποια βήματα σε ό,τι αφορά σχόλια για τα κιλά και τον σωματότυπο του καθενός είχαν γίνει προς τα μπροστά, άλλα μάλλον εσφαλμένα, καθώς μια πρόσφατη εμφάνιση της Lana Del Ray ήταν αρκετή για να πυροδοτήσει κάθε είδους κακεντρεχείς απόψεις για την εμφάνισή της και την αλλαγή στο βάρος της.

Το Σαββατοκύριακο λοιπόν κυκλοφόρησαν νέες φωτογραφίες της Lana Del Rey, η οποία βόλταρε στο Malibu και συγκεκριμένα στο Chili Cook-Off. Οι φωτογραφίες αυτές, σχολιάστηκαν από κάθε λογής χρήστες. H Del Rey εμφανίστηκε φορώντας ένα φαρδύ μπλε τζιν και ένα φανελένιο πουκάμισο πάνω από ένα crop polo jacket, κρατώντας μια κόκκινη τσάντα Chanel. Τα μαλλιά της είναι χτενισμένα σε πλεξούδες με πράσινα και χρυσά scrunchies. Εκείνη έδειχνε ανενόχλητη, απολαμβάνοντας τη βόλτα της.

«Τίποτα δεν θυμίζει τις χρυσές εποχές του "Born to die", όπου η Lana ήταν μια iconic προσωπικότητα», γράφουν στα σχόλια, μαζί με άλλα πολλά, τα οποία σχετίζονται γύρω από το βάρος της τραγουδίστριας που ύμνησε στους στίχους της, το δράμα και τον ρομαντισμό. Που λογικό να μην την θυμίζει κάτι από τις τότε εποχές, αφού τότε ήταν εικοσάρα και τώρα είναι 37. Όσο να' ναι μια διαφορά φυσικό και επόμενο είναι να υπάρξει.

Σχόλια όπως «απαίσια», και πιο «χάλια στολή δεν είχε να βάλει;» επίσης τα είδαμε, και να ήταν μόνο αυτά, καλά θα ήταν. «Γιατί τα άτομα που έχουν περισσότερα κιλά να πρέπει πάντα να προσπαθούν για περισσότερο στιλ; Ενώ αν για παράδειγμα το φορούσε η Hadid ή η Kendall, να γινόταν κατευθείαν τάση;», αναρωτιέται συντάκτρια του independent, η οποία επίσης έθεσε το θέμα.

Jenny.Gr

Το σίγουρο είναι πως για τους θαυμαστές της Lana, η Del Ray παραμένει ένα iconic είδωλο, ανεξαρτήτως σωματικού βάρους, και ας εξακολουθούν να υπάρχου εκείνοι, που μιλούν για «ξεπεσμό της», κρίνοντας την από την εμφάνιση και το βάρος της. Μαντέψτε ποιος έχει ξεπέσει πραγματικά, ανάμεσα στους δύο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.