CELEBRITIES

Emmys 2022: Η Amanda Seyfried είναι η πιο cool μαμά και το απέδειξε στην ομιλία της


JTeam

13 Σεπτεμβρίου 2022

Emmys 2022: Η Amanda Seyfried είναι η πιο cool μαμά και το απέδειξε στην ομιλία της
Frazer Harrison/Getty Images
H Amanda δεν είναι μια τυπική μαμά, είναι η πιο cool εκδοχή της

Η Amanda Seyfried πριν λίγες ώρες κέρδισε το δικό της βραβείο Emmy για τη μίνι σειρά The Dropout ενώ έκλεψε τις εντυπώσεις, επιλέγοντας για την εμφάνισή της μια ιδιαίτερη, ιριδίζουσα απόχρωση του μωβ με την υπογραφή του Armani.

Ωστόσο, η εντυπωσιακή της εμφάνιση στα 74α κινηματογραφικά βραβεία Emmy's που έγιναν στο Los Angeles, δεν ήταν ο μόνος λόγος που ξεχώρισε. Η 36χρονη star μοιράστηκε με το κοινό ένα τρυφερό μήνυμα για την 5χρονη κόρη της, Nina που έχει αποκτήσει με τον Thomas Sadoski.

Μιλώντας στη Loni Love, η Amanda είπε ότι «θα έπρεπε να είναι στο κρεβάτι», προσθέτοντας όμως, «πως είναι ok και μπορεί να μένει ξύπνια όσο θέλει». Κάπως έτσι, η ηθοποιός κοίταξε απευθείας την κάμερα, απευθυνόμενη με χαμόγελο στη μικρή της κόρη: «Μπορείς να ξενυχτάς».

Έρχοντας αντιμέτωπη με την αληθινή ζωή της Elizabeth Holmes για τα γυρίσματα του Dropout, η Amanda παραδέχτηκε πως ήταν μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της καριέρας της. «Έπρεπε να θέσω τα όριά μου γιατί ήταν αληθινό πρόσωπο με πραγματική ιστορία. Και δημιουργήσαμε μία εκδοχή αυτού. Έπρεπε να το διαχωρίζω συνεχώς στο μυαλό μου και μου υπενθυμίζω ότι είναι μια διαφορετική εκδοχή της Elizabeth Holmes».

Όπως πρόσθεσε η star: «Ήταν δύσκολο. Υπήρχαν πολλά εμβληματικά στοιχεία γύρω από τη ζωή της που έπρεπε να ενσωματώσουμε αλλά πρόκειται για τη δική μας εκδοχή». Όσο για τα επόμενα σχέδιά της, θα ήθελε να πάει κάποια στιγμή στο Broadway. «Θέλω να τραγουδήσω ή να υποδυθώ μια μουσικό. Δεν χρειάζεται να είναι απαραίτητα τραγουδίστρια αλλά μουσικός και να κάνω μια αστεία παιδική ταινία για τα παιδιά μου».

Υποψιαζόμαστε πως και τότε η Amanda, θα τους επιτρέπει να κάθονται μέχρι τα ξημερώματα για να την παρακολουθούν!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.