CELEBRITIES

Kate Winslet: Στο νοσοκομείο μετά από τραυματισμό στα γυρίσματα της νέας ταινίας, Lee


JTeam

19 Σεπτεμβρίου 2022

Kate Winslet: Στο νοσοκομείο μετά από τραυματισμό στα γυρίσματα της νέας ταινίας, Lee
Instagram/ kate.winslet.official
«Η Κate γλίστρησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ως προληπτικό μέτρο όπως απαιτείται από την παραγωγή. Είναι καλά και θα συνεχίσει με τα γυρίσματα αυτήν την εβδομάδα, όπως είναι προγραμματισμένο», ανέφερε εκπρόσωπός της

Η Kate Winslet μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από τραυματισμό στο πόδι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας της ταινίας, Lee στην Κροατία. H 46χρονη ηθοποιός παραπάτησε και τραυματίστηκε καθώς υποδυόταν τη θρυλική Αμερικανίδα φωτορεπόρτερ, Lee Miller στο χωριό Kupari.

Από λήψεις που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, βλέπουμε τη star να μεταφέρεται στο νοσοκομείο του Ντουμπρόβνικ με ένα μαύρο βαν υπό τη συνοδεία πολλών ανθρώπων. Αφού εξετάστηκε λεπτομερώς, η ηθοποιός μπόρεσε να φύγει αφού δεν χρειάστηκε νοσηλεία.

Όπως είπε εκπρόσωπός της στη MailOnline, αναφέροντας παράλληλα πως εισήχθη στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους: «Η Κate γλίστρησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ως προληπτικό μέτρο όπως απαιτείται από την παραγωγή. Είναι καλά και θα συνεχίσει με τα γυρίσματα αυτήν την εβδομάδα, όπως είναι προγραμματισμένο».

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός συμμετέχει στο ιστορικό δράμα Lee”', όπου θα υποδυθεί τη φωτογράφο Lee Miller, η οποία εργάστηκε ως ανταποκριτής της Vogue κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Ellen Kuras, η οποία είχε συνεργαστεί ξανά με τη Winslet ως διευθύντρια φωτογραφίας στο "Eternal Sunshine of the Spotless Mind" του 2004.

Η πιο πρόσφατη συμμετοχή της στη δραματική σειρά του HBO "Mare of Easttown" χάρισε στην ηθοποιό ένα βραβείο Emmy 2021, ξεχωρίζοντάς την για το μεγάλο υποκριτικό της ταλέντο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.