CELEBRITIES

Angelina Jolie: Έφτασε στο Πακιστάν για να βοηθήσει στις πλημμύρες των 1.500 νεκρών


JTeam

21 Σεπτεμβρίου 2022

Angelina Jolie: Έφτασε στο Πακιστάν για να βοηθήσει στις πλημμύρες των 1.500 νεκρών
Έφτασε στο Πακιστάν η πρέσβειρα του ΟΗΕ, Angelina Jolie

Πάνω από 1,500 νεκροί είναι τα θύματα από τις πλημμύρες στο Πακιστάν, όπου σύμφωνα με ανακοίνωση θα χρειαστούν τουλάχιστον έξι μήνες για να υποχωρήσουν τα νερά. Για ανθρωπιστική βοήθεια βρέθηκε εκεί και η Angelina Jolie, η οποία έχει φτάσει ήδη στο Πακιστάν, προκειμένου να βρεθεί κοντά σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Jenny.Gr
@dailypakistan

Την άφιξη της Angelina Jolie (πρέσβειρας του ΟΗΕ) στο Πακιστάν, ανακοίνωσε και η Διεθνής Επιτροπή Διάσωσης (IRC). Το ταξίδι της πρέσβειρας του ΟΗΕ αποσκοπεί να επιστήσει τη διεθνή προσοχή στην εξελισσόμενη ανθρωπιστική κρίση της χώρας. Σημειωτέων οι καταρρακτώδεις βροχές την εποχή των μουσώνων και το λιώσιμο των παγετώνων στο βόρειο Πακιστάν προκάλεσαν σφοδρές πλημμύρες που έχουν βυθίσει το ένα τρίτο της χώρας κάτω από το νερό και έχουν προκαλέσει τον θάνατο σε περισσότερους από 1.500 ανθρώπους.

Οι αρχές έχουν προειδοποιήσει ότι μπορεί να χρειαστούν έως και έξι μήνες για να υποχωρήσουν τα νερά των πλημμυρών από τις πληγείσες περιοχές της χώρας, ενώ αυξάνονται οι φόβοι ασθενειών που μεταδίδονται από το νερό, όπως η χολέρα, ελονοσία και ο δάγκειος πυρετός.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.