CELEBRITIES

Η Hilary Swank περιμένει δίδυμα: «Ήταν κάτι που περίμενα εδώ και παρά πολύ καιρό»


JTeam

6 Οκτωβρίου 2022

Η Hilary Swank περιμένει δίδυμα: «Ήταν κάτι που περίμενα εδώ και παρά πολύ καιρό»
Η 48χρονη ηθοποιός μέσα από ένα βίντεο στο instagram ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της και η ευτυχία στο πρόσωπο της, δεν κρύβεται

Η Hilary Swank βρέθηκε καλεσμένη σε live εκπομπή και συγκεκριμένα στο Good Morning America και αποκάλυψε πως περιμένει δίδυμα, ενώ στην συνέχεια πόσταρε ένα ακόμη βίντεο με την ίδια να δείχνει την κοιλιά της. Όπως δήλωσε, το να γίνει μητέρα και να αποκτήσει παιδιά ήταν κάτι που επιθυμούσε εδώ και πολύ καιρό, ενώ παράλληλα οι συνάδελφοί της, είχαν καταλάβει την εγκυμοσύνη της:

«Τα ρούχα μου άρχισαν να μη μου κάνουν, οπότε τις προάλλες έπρεπε να σκίσω το τζιν μου. Έβαλα από πάνω το jacket μου και αυτό δεν ήταν στο πρόγραμμα», είπε η γνωστή ηθοποιός. «Είμαι τόσο χαρούμενη που μπορώ να το μοιραστώ μαζί σας και με την Αμερική. Είναι κάτι που περίμενα πολύ καιρό. Θα γίνω μαμά! Όχι μόνο ενός αλλά δύο παιδιών. Δεν μπορώ να το πιστέψω», συνέχισε η Swank στις δηλώσεις της, εχθές (Τετάρτη 5 Οκτωβρίου), ανακοινώνοντας την εγκυμοσύνη της.

Μεταξύ άλλων η Hilary δήλωσε πως δεν της κάνει καθόλου εντύπωση το γεγονός πως περιμένει δίδυμα, αφού και στην οικογένεια του συζύγου της Philip Schneider, αλλά και στην δική της υπάρχουν πολλά δίδυμα. «Είναι μεγάλη ευλογία. Είναι ένα πραγματικό θαύμα», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Όσο για την σχέση της Swank με τον αγαπημένο της Philip, οι δυο τους παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2018, δύο χρόνια μετά την αρχή της σχέσης τους, με μία πολύ ρομαντική τελετή στο Redwoods της California.

Jenny.Gr

«Ήταν ανεκτίμητο. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το περιγράψω. Ήμουν γεμάτη ευγνωμοσύνη που παντρεύτηκα τον άντρα των ονείρων μου και που είδα σε αυτήν την τόσο ιδιαίτερη στιγμή όλους τους ανθρώπους που αγαπάμε. Ήταν πραγματικά ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα», έχει πει η Swank στην Αμερικανική Vogue τότε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.