CELEBRITIES

Kanye West εναντίον όλων: «Η βιομηχανία της μόδας έκανε την Kim να βγάλει τα οπίσθιά της»


JTeam

7 Οκτωβρίου 2022

Kanye West εναντίον όλων: «Η βιομηχανία της μόδας έκανε την Kim να βγάλει τα οπίσθιά της»
Splash News
Ο Kanye West συνεχίζει να προκαλεί

Ο ράπερ, καλλιτέχνης και σχεδιαστής μόδας Kanye West - ο οποίος άλλαξε το όνομά του σε Ye πέρυσι - χρησιμοποίησε το πρώτο μέρος μιας περιπετειώδους συνέντευξης με τον Tucker Carlson την Πέμπτη για να επικρίνει την πρώην σύζυγό του Kim Kardashian, τους αδελφούς Kushner, τη Lizzo και άλλους.

Ο West ο οποίος μίλησε στο «Fox News» μέρες αφότου παρουσίασε ένα T-shirt «White Lives Matter» κατά τη διάρκεια της επίδειξης του Yeezy στο Παρίσι, ισχυρίστηκε ότι η βιομηχανία της μόδας έχει επηρεάσει την Kardashian να «βγάλει τα οπίσθια της» παρά το γεγονός ότι είναι Χριστιανή γυναίκα. Προφάνως δεν σκέφτηκε ούτε λεπτό ότι η πρώην σύζυγός του είναι σε θέση να αποφασίζει μόνη της για το σώμα και τις επιλογές της.

«Η Kim είναι χριστιανή, αλλά έχει ανθρώπους που θέλουν να πάει στο περιοδικό Interview και να βγάλει τον κώλο της ενώ είναι μια πολυδισεκατομμυριούχος 40 ετών με τέσσερα μαύρα παιδιά», είπε ο West. «Και αυτό είναι που, πώς θέλει η μόδα, πώς θέλουν να την παρουσιάσουν».

Αργότερα ο West άσκησε κριτική στη σειρά ρούχων Skims της πρώην συζύγου του, την οποία ίδρυσε μαζί με τον Jens Grede το 2019.

H Kim αποκάλυψε το 2019 ότι ο Γουέστ φέρεται να ήταν ένας «δημιουργικός διευθυντής φάντασμα» για τον Skims, ότι σχεδίασε το λογότυπο της μάρκας, βοηθήθηκε στην επιλογή μοντέλων και προσέλαβε φωτογράφους για τη μάρκα, ανέφερε το Insider.

«Είχα πολλά προβλήματα με τις εικόνες του Skims. Ένιωσα ότι υπήρχαν πολλές εικόνες που ήταν υπερβολικά σεξουαλικές και πράγματα που δεν θα ήθελα να δω τη γυναίκα μου, και σίγουρα όχι τις κόρες μου, να κάνει για να πουλήσει το προϊόν», είπε στον Carlson.

O Kanye όμως δεν έμεινε εκεί. Ισχυρίστηκε ότι «ρομπότ» επιτίθενται στη Lizzo για να χάσει βάρος και κατήγγειλε ανθρώπους που «προωθούν» το βάρος της.
Ο West, ο οποίος επιτέθηκε στον Τζος και τον Τζάρεντ Κούσνερ στο Instagram πριν από τη συνέντευξη, συνέχισε τις επιθέσεις του προς την οικογένεια Κούσνερ και χαρακτήρισε το Abraham Accords του 2020 (σειρά από διπλωματικές δηλώσεις μεταξύ του Ισραήλ, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και του Μπαχρέιν) όταν ο Τζάρεντ Κούσνερ και η σύζυγός του Ιβάνκα Τραμπ ήταν σύμβουλοι του Λευκού Οίκου, μια κίνηση για να βγάλουν χρήματα.

Τα σχόλια του West στο Fox News ήταν οι τελευταίες προσθήκες σε μια αμφιλεγόμενη εβδομάδα για τον καλλιτέχνη, ο οποίος επιτέθηκε στην συντάκρια της Vogue Gabriella Karefa-Johnson στον λογαριασμό του στο Instagram για την άποψή της για τα μπλουζάκια του «White Lives Matter».

Ο West είπε στον Carlson ότι η δημιουργία τους ήταν «ένστικτο του γούστου» και το συνέκρινε με ένα τριπλό axel από την αθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ Tonya Harding.

Εν μέσω όλων αυτών των απογητευτικών δηλώσεων η Adidas ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι η επιχειρηματική της συνεργασία με τον ράπερ και σχεδιαστή μόδας βρίσκεται «υπό εξέταση».

«Μετά από επανειλημμένες προσπάθειες για ιδιωτική επίλυση της κατάστασης, λάβαμε την απόφαση να θέσουμε τη συνεργασία υπό εξέταση», ανέφερε η εταιρεία σε δήλωση. «Θα συνεχίσουμε να συνδιαχειριζόμαστε το τρέχον προϊόν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου».

Η εταιρεία είπε επίσης ότι η σχέση της με τη West ήταν «μία από τις πιο επιτυχημένες συνεργασίες στην ιστορία του κλάδου μας».

Εκείνος από την άλλη δημοσίευσε μια χυδαία απάντηση στην Adidas στο Instagram σχετικά με την πρόσφατη ανακοίνωσή της.

"Είμαι η adidas. H adidas βίασε και έκλεψε τα σχέδια μου."

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.