CELEBRITIES

Ο Justin Theroux απάντησε με το πιο τρυφερό μήνυμα στην εξομολόγηση της Aniston για τη μητρότητα


Τόνια Τζάφερη

10 Νοεμβρίου 2022

Ο Justin Theroux απάντησε με το πιο τρυφερό μήνυμα στην εξομολόγηση της Aniston για τη μητρότητα
Justin Theroux και Jennifer Aniston υπήρξαν ζευγάρι για πάνω από δέκα χρόνια, με τον θαυμασμό και την υποστήριξη ανάμεσά τους να διατηρούνται μέχρι και σήμερα

Αποκαλυπτική και iconic ήταν η Jennifer Aniston στη συνέντευξή της στο Allure, όπου ανοίχτηκε για το δικό της ταξίδι με την υπογονιμότητα και τις δυσκολίες να αποκτήσει παιδί. Οι προσπάθειες ήταν πολλές, όπως εξομολογήθηκε, όμως πλέον έχει αποδεχτεί το γεγονός πως δεν έγινε μητέρα και συνεχίζει τη ζωή της, έχοντας αφήσει το κομμάτι της μητρότητας πίσω.

H ίδια αποκάλυψε πως είχε ακολουθήσει κάθε μέθοδο προκειμένου να μείνει έγκυος, από εξωσωματικές γονιμοποιήσεις, μέχρι συμπληρώματα και φάρμακα. Είχε δοκιμάσει τα πάντα και αν θα μπορούσε να περάσει ένα μήνυμα στις εκατομμύρια γυναίκες που την ακούν, αυτό είναι το να καταψύξουν τα ωάρια τους.


«Τα έπαιξα όλα για όλα και θα έδινα τα πάντα για να μου έχει πει κάποιος να καταψύξω τα ωάριά μου», δήλωσε η Anniston χαρακτηριστικά.

Μέσα από την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, παρατηρήσαμε και ένα υποστηρικτικό (και διακριτικό) μήνυμα από τον πρώην σύντροφό της Justin Theroux. Οι δυο τους ήταν μαζί για πάνω από 10 χρόνια και παντρεύτηκαν το 2015. Ωστόσο το 2018 ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους.

Μετά το διαζύγιο κράτησαν άριστες σχέσεις μεταξύ τους, ενώ ακόμη και σήμερα κρατούν επαφές και δημοσιεύουν αστεία στιγμιότυπα. O Theroux δεν έχασε και αυτήν τη φορά την ευκαιρία να δείξει τον θαυμασμό και την αγάπη του προς την Aniston, ακόμη και αν πρόκειται για μια μικρή και πολύ διακριτική κίνηση.

H Jennifer Anniston λοιπόν δημοσίευσε τη φωτογράφηση από την συνέντευξή της στο Allure και ένα από τα πρώτα σχόλια ήταν εκείνο του Justin Theroux. Με δυο emojis (μια γροθιά και μια καρδιά), θέλησε να δείξει την υποστήριξη και τον θαυμασμό που εξακολουθεί να έχει για την πρώην σύντροφο του.

Όπως είχαν αποκαλύψει στο παρελθόν παρά τα συναισθήματα τους, συνειδητοποίησαν πως είναι δυο πολύ διαφορετικοί άνθρωποι και αυτό αποτέλεσε και την αφορμή για το διαζύγιο τους. Ωστόσο, είναι ιδιαίτερα όμορφο να βλέπουμε άντρες να στηρίζουν τις (πρώην και νυν) συντρόφους τους, πόσο μάλλον σε τέτοιες ιδιαίτερες εξομολογήσεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.