CELEBRITIES

«Harry & Meghan»: Το πρώτο trailer για το doc που έχει κάνει το Παλάτι έξαλλο, έφτασε


JTeam

1 Δεκεμβρίου 2022

«Harry & Meghan»: Το πρώτο trailer για το doc που έχει κάνει το Παλάτι έξαλλο, έφτασε
netflix
Το Netflix μόλις παρουσίασε το πρώτο teaser του «Harry & Meghan», του πολυαναμενόμενου ντοκιμαντέρ για τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle

«Κανείς δε βλέπει τι γίνεται πίσω από κλειστές πόρτες» και το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix "Harry & Meghan", που ολοκληρώνεται σε 6 μέρη, από την σκηνοθέτη του “What Happened, Miss Simone?”, Liz Garbus, έχει προβληθεί σαν μια άνευ προηγουμένου ματιά στη ζωή του βασιλικού ζευγαριού. Αλλά από τη δική τους οπτική.

Η σειρά είναι ένα behind-the-scenes doc της πολύ προβεβλημένης ιστορίας αγάπης του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex, από την αρχή του φλερτ τους έως τον γάμο τους και την πολύκροτη αποχώρησή τους από το Παλάτι και τη μετακόμισή τους στην Αμερική.

Jenny.Gr
netflix

Παρόλο που ο Harry και η Meghan δεν μπορούν να πουν ότι τους λείπει η έκθεση, αυτό το νέο ντοκιμαντέρ ευελπιστεί να τραβήξει τους royal watchers με την υπόσχεση των extra πληροφοριών εκ των έσω και με την απόλυτη έγκριση του ζευγαριού. «Κανείς δε βλέπει τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες» λέει ο Harry σε ένα σημείο του trailer.

«Όταν διακυβεύονται τόσα πολλά, δεν είναι πιο λογικό να ακούσετε την ιστορία μας από εμάς;», λέει με νόημα η Meghan στην κάμερα.

«Με σχολιασμό από φίλους και συγγενείς, οι περισσότεροι από τους οποίους δεν έχουν μιλήσει ποτέ δημόσια σχετικά με την μαρτυρία τους και ιστορικούς που συζητάνε την κατάσταση της Βρετανικής Κοινοπολιτείας σήμερα, όπως επίσης και τις σχέσεις της βασιλικής οικογένειας με τον τύπο, το ντοκιμαντέρ ζωγραφίζει μια εικόνα του κόσμου μας και πώς συμπεριφερόμαστε ο ένας στον άλλον», αναφέρει το Netflix σχετικά με το show.

Δες το trailer παρακάτω.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.