CELEBRITIES

O James Franco ήρθε Ελλάδα (ξανά) και διασκέδασε στα μπουζούκια


Τόνια Τζάφερη

6 Δεκεμβρίου 2022

O James Franco ήρθε Ελλάδα (ξανά) και διασκέδασε στα μπουζούκια
Taylor Hill / Getty Images
Ο Χολιγουντιανός σταρ επισκέφτηκε για 3η φορά την χώρα μας μέσα σε λίγους μήνες και φωτογραφήθηκε με Έλληνες τραγουδιστές στα καμαρίνια

Η αγάπη του James Franco στην Ελλάδα δεν κρύβεται, αφού η μια επίσκεψη ακολουθεί την άλλη. Και αυτήν την φορά, επέλεξε να διασκεδάσει με έναν πολύ ελληνικό τρόπο, ο οποίος δεν είναι άλλος από τα μπουζούκια.

Το καλοκαίρι ο γνωστός ηθοποιός, που συμμετείχε και στις ταινίες Spiderman, ήταν και πάλι στην χώρα μας απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές του διακοπές στα ελληνικά νησιά. Ωστόσο οι επισκέψεις του συνεχίστηκαν και το φθινόπωρο: Ο διεθνούς φήμης ηθοποιός είχε απαθανατιστεί και τον Οκτώβριο στο Θέατρο Άλσος, να παρακολουθεί τη ζωντανή εμφάνιση της Άννας Βίσση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηθοποιός πήγε στο live με τη φίλη του, Κριστίν Κρόκος, ένα πρόσωπο πολύ κοντά στην Ελληνίδα τραγουδίστρια, μιας και έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία πολλών βίντεο κλιπ της.

Δυο μήνες αργότερα, φαίνεται πως η Ελλάδα του έλειψε, οπότε την επισκέφτηκε και πάλι για 3η φορά μέσα σε λίγους μήνες. Βρέθηκε αυτό το σαββατοκύριακο, στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Απέργης και η Μαλού Κυριακοπούλου.

Jenny.Gr


Ο Χολιγουντιανός αστέρας διασκέδασε μαζί με την παρέα του, με τις επιτυχίες των καλλιτεχνών μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στα καμαρίνια για να φωτογραφηθεί μαζί με τους τραγουδιστές.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.