CELEBRITIES

Ο James Franco παραδέχεται ότι είχε σχέσεις με μαθήτριές του και εξάρτηση από το σεξ


Κλέλια Φατούρου

23 Δεκεμβρίου 2021

Franco
Getty Images/Debra L Rothenberg/Stringer
Ο James Franco μιλά για πρώτη φορά για της κατηγορίες παρενόχλησης από μαθήτριές του

4 χρόνια μετά τις κατηγορίες γυναικών για ακατάλληλη συμπεριφορά, ο James Franco αποφάσισε να δώσει απαντήσεις, μέσα από ένα podcast.

Ο 43χρονος ηθοποιός παραδέχτηκε, ότι κατά τη διάρκεια της διδασκαλίας του, κοιμήθηκε με μαθήτριες και αναγνωρίζει ότι ήταν λάθος. Ωστόσο, επισημαίνει ότι δεν ξεκίνησε τα μαθήματα, προκειμένου να προσεγγίσει γυναίκες για σεξουαλικούς σκοπούς. Και αν απορείτε για τη σιωπή του, ο ίδιος υποστηρίζει ότι ένιωθε την υποχρέωση να μην μιλήσει ώστε να ακουστούν οι γυναίκες που είχαν αναστατωθεί εξαιτίας του.

Οι κυρίες Sarah Tither-Kaplan και Toni Gaal ήταν στις γυναίκες που κατέθεσαν μήνυση το 2019, κατηγορώντας τον για κατάχρηση εξουσίας και υπόσχεση ρόλων στις ταινίες του. Ισχυρίστηκαν ότι ο Franco προσπάθησε να δημιουργήσει έναν στρατό νέων γυναικών που έγιναν θύματα της προσωπικής και επαγγελματικής σεξουαλικής εκμετάλλευσης στο όνομα της εκπαίδευσης. Για την ακρίβεια, υποστήριξαν ότι έπρεπε να γυρίσουν σεξουαλικές σκηνές με τον James Franco. Ταυτόχρονα, τον κατηγόρησαν και για οικονομική εξαπάτηση. Ο James Franco αποζημίωσε οικονομικά τις καταγγέλουσες αν και αρχικά μίλησε για «ανακρίβειες».

Σήμερα ο ηθοποιός μιλά δημόσια για εκείνη την περίοδο της ζωής του και αναφέρει ότι είναι σε θεραπεία για την εξάρτησή του από το σεξ, από το 2016. «Έχω δουλέψει πολύ με τον εαυτό μου και έχω αλλάξει αυτό που ήμουν. Νομίζω ότι τότε σκεφτόμουν ότι εφόσον είναι συναινετικό, δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεν ήθελα όμως να πληγώσω κανένα», δήλωσε στο The Jess Cagle Show. Όταν ερωτήθη για τη δυναμική της σχέσης καθηγητή-μαθήτριας και πώς δεν το σκέφτηκε, η απάντησή του ήταν ότι τότε δεν σκεφτόταν καθαρά.

Αυτή δεν είναι η πρώτη εξάρτηση του James Franco. Όταν κατάφερε να κόψει οριστικά το αλκοόλ μετά από 20 χρόνια, δημιούργησε μία νέα εξάρτηση. Το σεξ ήταν σαν ναρκωτικό, αλλά τον βοηθούσε να μείνει μακριά από το ποτό. Ωστόσο, μιλάμε για μία εξάρτηση που κακοποίησε πολλές γυναίκες και δεν έκανε κακό στον ίδιο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.