CELEBRITIES

Ryan Reynolds: Η αληθινά συγκινητική ομιλία για την οικογένεια και την Blake Lively


Τόνια Τζάφερη

7 Δεκεμβρίου 2022

Ryan Reynolds: Η αληθινά συγκινητική ομιλία για την οικογένεια και την Blake Lively
@peopleschoice
«Μου δίνεις περισσότερη δύναμη από ό,τι αξίζει ένας άνθρωπος» δήλωσε ο Reynolds αναφερόμενος στην Blake και αποσπώντας το People’s Icon Award για τη χρονιά του 2022

Αν κράτησα κάτι από την χθεσινή, λαμπερή βραδιά των People's Choice Awards 2022, αυτό ήταν η εμφάνιση και η ομιλία του Ryan Reynolds. Και όχι επειδή αντικειμενικά είναι γοητευτικός, επιτυχημένος και ταλαντούχος, αλλά κυρίως για την στάση του, το χιούμορ του, τον λόγο του και τις αξίες του.

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος έχει πλέον αποκτήσει τη δίκη του εταιρεία παραγωγής, απέσπασε εχθές το τιμητικό βραβείο People’s Icon Award. Πρόκειται για ένα σημαντικό βραβείο, με ιδιαίτερη σημασία για τον θεσμό των People's Choice.

Το κοινό λοιπόν μίλησε και επέλεξε τον Reynolds για icon της χρονιάς, και μέσα από την ομιλία του καταλαβαίνουμε όλους τους λόγους που συνέβη αυτό.

Στο επίκεντρο της χθεσινής του ομιλίας, βρέθηκε η οικογένεια. Και συγκεκριμένα οι 3 οικογένειες του: Αυτήν από την οποία προήλθε, η επαγγελματική του οικογένεια και φυσικά η οικογένεια που έχει δημιουργήσει με την Blake Lively και τις 3 κόρες τους (εν αναμονή και του 4ου παιδιού τους).

«Νιώθω ότι είμαι στην κηδεία μου, αλλά μπορώ να φύγω. Υποθέτω ότι τελικά βγήκα θετικός στο icon. Το απέφευγα για χρόνια, αλλά να που είμαστε εδώ», ξεκίνησε τον λόγο του ο ηθοποιός.

Σε κάποια στιγμή αναφέρθηκε και στον πατέρα του, ο οποίος πριν από λίγα χρόνια έφυγε από την ζωή:

«Αν μπορούσε να δει όλα αυτά που έχουν συμβεί, θα ήταν εντυπωσιασμένος, αλλά θα ήταν συνεπαρμένος με τις τρεις εγγονές του. Όπου κι αν είναι τώρα, σας υπόσχομαι ότι δεν βλέπει τα People’s Choice Awards», σημείωσε με χιούμορ ο 46χρονος ηθοποιός. «Στην οικογένεια προέλευσής μου, σας ευχαριστώ που με κάνατε αυτόν που είμαι και για την συνεχή υποστήριξή σας σε μένα, παρά την ύπαρξη κάποιων αμφιλεγομένων ετών μου», πρόσθεσε ο Ryan Reynolds.

Και ερχόμαστε στο σημείο, όπου η ομιλία του φτάνει στην οικογένεια που έχει αποκτήσει με την Blake Lively:

«Ευχαριστώ την Blake και τις 3 κόρες μου. Θα έρθει κι ένα τέταρτο παιδί πολύ σύντομα. Αν συμβεί σήμερα, θα χρειαστώ έναν καναπέ να κοιμάμαι για λίγο καιρό. Blake και κορίτσια μου, είστε αρκετά κυριολεκτικά η καρδιά μου, η ελπίδα μου και η χαρά μου. Αστειεύομαι ότι η οικογένειά μου με εξαντλεί, αλλά μου δίνετε περισσότερη δύναμη από αυτή που θα μπορούσε να αξίζει οποιοσδήποτε άνθρωπος», είπε με τρεμάμενη φωνή και συγκινημένος ο Ryan Reynolds, αναδεικνύοντας όχι την τέλεια, αψεγάδιαστη οικογένεια, αλλά δίνοντας μια ρεαλιστική μάτια στο τι πραγματικά σημαίνει το να εξουθενώνεσαι και ταυτόχρονα να γεμίζεις απόλυτα, μέσα από αυτή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.