CELEBRITIES

H Adele μιλά στη σκηνή και τους fans για την ψυχοθεραπεία και το επώδυνο διαζύγιο της


Τόνια Τζάφερη

12 Δεκεμβρίου 2022

H Adele μιλά στη σκηνή και τους fans για την ψυχοθεραπεία και το επώδυνο διαζύγιο της
splash news
«Έκανα πέντε ψυχοθεραπείες τη μέρα την περίοδο του διαζυγίου μου», δήλωσε η Adele, αποδεικνύοντας πως είναι μια ακόμη κορυφαία προσωπικότητα που δε δίστασε να ανοιχτεί στους θαυμαστές της για την προσωπική της ζωή, αλλά και το πόσο την έχει βοηθήσει η ψυχοθεραπεία προκειμένου να ξεπεράσει τις προκλήσεις και να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού της

Στο Las Vegas βρίσκεται η Adele προκειμένου να πραγματοποιήσει τις πολυαναμενόμενες εμφανίσεις της, οι οποίες είχαν στο παρελθόν ακυρωθεί λόγω της πανδημίας και άλλων προβλημάτων της ομάδας της.

Για την Βρετανή τραγουδίστρια οι εμφανίσεις αυτές ήταν ιδιαίτερα σημαντικές, αλλά και συναισθηματικές. Εμφανώς ανανεωμένη, η Adele εμφανίστηκε στη σκηνή και πέρα από μαγευτικές ερμηνείες, ανοίχτηκε και για την ζωή της. Η Adele είναι μια ακόμη από τις celebrities που μιλά ανοιχτά για την ψυχοθεραπεία, τα οφέλη της, αλλά και το πόσο την βοήθησε να ξεπεράσει τον χωρισμό από τον πρώην συζυγό και πατέρα του παιδιούς της.

Μιλώντας για την ψυχοθεραπεία και τον δύσκολο χωρισμό από τον πρώην της Simon Konecki, η Adele δήλωσε πως εκείνη την περίοδο, επισκεπτόταν τον ψυχολόγο της έως και 5 φορές την ημέρα.

«Ξεκίνησα και πάλι την ψυχοθεραπεία γιατί την είχα σταματήσει μερικά χρόνια. Το χρειαζόμουν», είπε αρχικά η ερμηνεύτρια. «Την περίοδο του διαζυγίου, έκανα πέντε θεραπείες την ημέρα. (...) Αλλά, τώρα το κάνω γιατί θέλω να σιγουρευτώ ότι καλυτερεύω κάθε εβδομάδα για να είμαι βέβαιη ότι μπορώ να σας δώσω τα πάντα».

Jenny.Gr
@adele

Οι εξομολογήσεις της Adele στους θαυμαστές της ωστόσο δεν έμειναν μόνο εδώ. Η ίδια δεν έκρυψε το ποσό τρόμο τις προκαλούν οι δημόσιες εμφανίσεις και συγκεκριμένα οι συναυλίες, όπου πρέπει να εμφανιστεί σε ένα τόσο μεγάλο πλήθος και να δώσει τον καλύτερο της εαυτό. Και σε αυτήν την περίπτωση ωστόσο, η θεραπεία είναι ο τρόπος που την βοηθά να διαχειριστεί το άγχος και τον τρόμο της και να συνεχίζει να φτάνει την καριέρα της πολύ υψηλά.

«Και όλη η συνεδρία της ψυχοθεραπείας μου αυτή την εβδομάδα ήταν πραγματικά ενδιαφέρουσα. Αφορούσε αυτές τις εμφανίσεις. Ήταν πολύ συναισθηματική. Λατρεύω να δημιουργώ μουσική, αλλά υπάρχει κάτι στις live εμφανίσεις που με φοβίζει και με γεμίζει τρόμο. Γι΄αυτό τον λόγο δεν είμαι καλλιτέχνης που κάνει πολλές περιοδείες. Το έκανα την τελευταία φορά για να αποδείξω ότι μπορώ», είπε η Αdele για τις περιοδείες, τις οποίες κάνει πολύ σπάνια.

Πλέον η θρυλική ερμηνεύτρια, είναι πιο «είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ» όπως δήλωσε, ενώ το τελευταίο διάστημα διατηρεί σχέση με τον Rich Paul, ο οποίος είναι ατζέντης αθλητών και παρά το γεγονός πως κρατούν χαμηλό προφιλ και ιδιωτικότητα στην σχέση τους, έχει εξομολογηθεί πολλές φορές τον ερωτά της προς το πρόσωπο του.

Η Adele είναι ένα ακόμη ζωντανό παράδειγμα για τα οφέλη που έχει η ψυχοθεραπεία στην ανθρώπινη ψυχολογία, αλλά και το πόσο σε βοηθά να διαχειριστείς τις επώδυνες καταστάσεις της ζωής, προκειμένου να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.