CELEBRITIES

Brad Pitt: Γιορτές με τη νέα του σύντροφο, Ines de Ramon


Τόνια Τζάφερη

19 Δεκεμβρίου 2022

Brad Pitt: Γιορτές με τη νέα του σύντροφο, Ines de Ramon
Splash News
To ρομάντζο μεταξύ Brad Pitt και Ines de Ramon συνεχίζεται και για τις γιορτές

H προσωπική ζωή του Brad Pitt τους τελευταίους μήνες (και όχι μόνο) βρίσκεται στο προσκήνιο, καθώς μετά τα δημοσιεύματα περί σχέσης με την Emily Ratajkowski, ο ηθοποιός φαίνεται πως βρήκε στην Ines de Ramon, όλα όσα έψαχνε.

Παρότι σύμφωνα με πηγές, ο Pitt βρίσκεται σε μια φάση της ζωής του όπου δεν θέλει σοβαρές δεσμεύσεις, αλλά κυρίως να περνά καλά και να απολαμβάνει casual dates, με την Ines de Ramon αλλάζει το πράγμα, καθώς το νέο ζευγάρι του Hollywood σκοπεύει να περάσει μαζί τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν τον Νοέμβριο, όπου και τους είδαμε για πρώτη φορά μαζί. Έκτοτε ο φακός τους έχει πετύχει σε κοινές εξόδους και parties, χωρίς ωστόσο κανείς από τους δυο να έχει επιβεβαιώσει τη σχέση τους. Η Ines de Ramon είναι διατροφολόγος, αλλά εργάζεται στον τομέα των κοσμημάτων και συγκεκριμένα σε ένα πολύ γνωστό brand, το Anita Ko Jewelry.

Η 29χρονη Ramon γνωρίστηκε με τον Brad μέσω κοινού τους φίλου και σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα, από την πρώτη στιγμή υπήρξε ιδιαίτερη χημεία μεταξύ τους, ενώ πρόσφατα απόλαυσαν μαζί γεύμα, μετά την πρεμιέρα του Babylon.

Όσο για την Ramon στο παρελθόν υπήρξε παντρεμένη με τον γνωστό ηθοποιό Paul Wesley από το "The Vampire Diaries".

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS