CELEBRITIES

Η Serena Williams σε μια νέα εξομολόγηση: «Επιτρέπω στον εαυτό μου να χαλαρώσει, είναι πιο δύσκολο από ό,τι είχα φανταστεί»


JTeam

29 Δεκεμβρίου 2022

Η Serena Williams σε μια νέα εξομολόγηση: «Επιτρέπω στον εαυτό μου να χαλαρώσει, είναι πιο δύσκολο από ό,τι είχα φανταστεί»
Instagram/ serenawilliams
«Τώρα μου επιτρέπω να είμαι κουρασμένη. Επιτρέπω στον εαυτό μου να χαλαρώσει. Μου επιτρέπω απλά να υπάρχω. Είναι πιο δύσκολο από ό,τι είχα φανταστεί. Ποτέ δεν είχα επιτρέψει στον εαυτό μου να κάνει κάτι από αυτά...»

Τον Αύγουστο του 2022, η Serena Williams αποφάσισε να αποσυρθεί από το τένις για την οικογένειά της και ήταν το δυσκολότερο πράγμα που έχει χρειαστεί ποτέ να κάνει. Η 41χρονη αθλήτρια φαίνεται πως ακόμη και σήμερα δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα και με μια πρόσφατη δημοσίευση στο Twitter παραδέχεται πως είναι πιο δύσκολο από ό,τι είχε φανταστεί το να δίνει χώρο στον εαυτό της να χαλαρώνει.

«Τώρα μου επιτρέπω να είμαι κουρασμένη. Επιτρέπω στον εαυτό μου να χαλαρώσει. Μου επιτρέπω απλά να υπάρχω. Είναι πιο δύσκολο από ό,τι είχα φανταστεί. Ποτέ δεν είχα επιτρέψει στον εαυτό μου να κάνει κάτι από αυτά...», έγραψε ενώ δεν έχει αποκλείσει ποτέ το ενδεχόμενο της επιστροφής της στον αθλητισμό.

Λίγες ώρες πριν από την εξομολόγηση στο Twitter, ανάρτησε στο Instagram φωτογραφίες με τον σύζυγο και την κόρη της.

«Κάποιες φορές κάνουμε έκπληξη στην Ολύμπια με πάρτι. Δεν χρειαζόμαστε κάποιο λόγο ή μια ιδιαίτερη περίσταση, κάνουμε κάθε ημέρα όσο περισσότερο ιδιαίτερη και αξέχαστη μπορούμε», έγραψε.

Σε ένα άρθρο, που είχε γράψει η ίδια για τη Vogue, μιλούσε για την απόφαση της απόσυρσης της. Αναφερόταν στο τένις, τις χαρές και τις λύπες, την αδερφή της Venus που ήταν πάντα το πρότυπό της αλλά και την ανάγκη να μεγαλώσει την οικογένειά της.

Μισεί τη λέξη συνταξιοδότηση και πιστεύει ότι δεν θα το απολαύσει, όπως οι συνάδελφοί της Ashleigh Barty και Caroline Wozniacki. «Είναι το δυσκολότερο πράγμα που πρέπει να κάνω. Είναι το άθλημα που μου έχει δώσει τα πάντα. Χαρές, λύπες, την ικανότητα να ψυχαγωγώ το κοινό. Είχα πάντα αυτή την ανάγκη να είμαι τέλεια και δεν θα σταματούσα αν δεν το πετύχαινα. Περιμένω το καλύτερο από τον εαυτό μου και στόχος μου είναι να διαψεύδω τους άλλους».

Για όσους είδαν την ταινία που βασίζεται στη ζωή της οικογένειάς της, "King Richard", ξέρουν ότι η Serena δεν ήταν πολύ καλή στο τένις όταν ήταν μικρή. Βελτιώθηκε αντιγράφοντας τις κινήσεις της αδερφής της, Venus, του Pete Sampras και της Monica Seles. Δεν τη σταμάτησε ούτε η εγκυμοσύνη, ούτε ο θηλασμός, ούτε καν η επιλόχειος κατάθλιψη που βίωσε.

«Δεν μου αρέσει να σκέφτομαι το τι αφήνω πίσω. Χαίρομαι που μου δόθηκαν τόσες ευκαιρίες και που οι γυναίκες αθλήτριες μπορούν να είναι ο εαυτός τους. Να είναι επιθετικές, να σφίγγουν τις γροθιές τους. Είναι δυνατές αλλά και όμορφες. Έχω κάνει λάθη αλλά έμαθα από αυτά αλλά πιστεύω ότι όλα θα είναι πιο εύκολα για τις επόμενες γενιές», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά τότε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.