CELEBRITIES

Το πολύ περίεργο αλλά εντελώς εκπληκτικό σπίτι του David Harbour και της Lily Allen στο Βrooklyn


Τόνια Τζάφερη

2 Φεβρουαρίου 2023

Το πολύ περίεργο αλλά εντελώς εκπληκτικό σπίτι του David Harbour και της Lily Allen στο Βrooklyn
@architecturaldigest
Ο αγαπημένος ηθοποιός από το Stranger Things και η τραγουδίστρια από τη Βρετανία, έχουν δημιουργήσει το σπίτι των ονείρων τους και τους εκφράζει απόλυτα

Αγαπάμε το Architectural Digest και εκείνο φροντίζει να μας βάζει μέσα στα πιο ιδιαίτερα και υπέροχα σπίτια διασήμων -και μη. Αυτή τη φορά, σειρά είχε το (λατρεμένο) ζευγάρι Lily Allen και David Harbour, οι οποίοι έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια «οικογενειακή όαση», στην καρδιά του Brooklyn.

Jenny.Gr
@lillyallen

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο σπίτι και σε καμία περίπτωση βαρετό. Σύμφωνα με τον interior designer Billy Cotton, ο οποίος και συνεργάστηκε με το διάσημο ζευγάρι, η Lilly ήταν εκείνη που έδινε τον τόνο και τον ρυθμό στις διαδικασίες διακόσμησης του σπιτιού.

«Κάθε φορά που προσπαθούσα να δώσω μια πιο ήρεμη ατμόσφαιρα, η Lilly με παρότρυνε να βάλω και κάτι ακόμη παραπάνω», δήλωσε χαρακτηριστικά ο designer μιλώντας για το ξεχωριστό αυτό σπίτι στη Νέα Υόρκη.

Jenny.Gr
@lilyallen

«Η Lilly ζει μέσα στο χρώμα, πολύ πιο έντονα από άλλους ανθρώπους» συμπλήρωσε ο σύζυγός της και ηθοποιός David Harbour, περιγράφοντας το γούστο της τραγουδίστριας, ως έντονο, ανόητο (με την καλή έννοια), παιχνιδιάρικο, εκκεντρικό και ενθουσιώδες.

Jenny.Gr
@lilyallen

H αισθητική του σπιτιού έχει αέρα Ιταλίας και αυτό γιατί στη γειτονιά του Brooklyn όπου ζουν, τον 19ο αιώνα είχαν εγκατασταθεί εκεί πολλοί Ιταλοί. Έτσι αποφάσισαν την αισθητική αυτή να τη φέρουν και μέσα στο σπίτι, δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια και δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα μακριά από συντηριτικά μοτίβα. Αντιθέτως ήθελαν ένα οικογενειακό και ζεστό χαρακτήρα για το σπίτι τους.

Jenny.Gr
@lilyallen

Φυσικά το σπίτι έχει και επιρροές από Βρετανία και μοντέρνο νεοϋορκέζικο design.

Jenny.Gr
@lilyallen

Στο σπίτι επικρατούν έντονα τα floral μοτίβα, είτε ως ταπετσαρία, είτε σε κουρτίνες ακόμη και σε διακοσμητικά, ενώ τέλος όπως χαρακτηριστικά δήλωσε η Allen, τα παιδιά της αποκαλούν το σπίτι τους “the clown house”, αλλά το λένε αυτό με πολλή αγάπη και καλή πρόθεση. Σίγουρα δεν είναι ένα σπίτι για όλους, αλλά, αν κρίνουμε από το χιούμορ και την εξωστρέφεια του ζευγαριού, δεν θα μπορούσαμε και να φανταστούμε πιο ταιριαστό περιβάλλον για την Allen και τον Harbour.

Jenny.Gr
@lilyallen

Δείτε παρακάτω την ξενάγηση στο σπίτι τους:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.