CELEBRITIES

JLo και Ben Affleck στον πρώτο τους viral «καυγά» για το αλκοόλ - «Δεν ήπια τίποτα, εντάξει;»


Τόνια Τζάφερη

2 Φεβρουαρίου 2023

JLo και Ben Affleck στον πρώτο τους viral «καυγά» για το αλκοόλ - «Δεν ήπια τίποτα, εντάξει;»
Splash News
Το πρόβλημα του Ben Affleck με τον αλκοολισμό, στέκεται αφορμή για προβλήματα και στον γάμο του με την Jennifer Lopez

Είναι γνωστή η μάχη του Ben Affleck με τον αλκοολισμό, κάτι για το οποίο έχει μιλήσει πολλές φορές δημόσια o διάσημος ηθοποιός, κάνοντας αναφορές και στον επίσης αλκοολικό πατέρα του. «Ήξερα ένα πράγμα. Ότι δεν θέλω να γίνω σαν τον αλκοολικό πατέρα μου», δήλωνε ο Affleck, «αλλά δεν τα κατάφερα».

Χάρη στη ψυχοθεραπεία ωστόσο, έχει καταφέρει να μείνει αρκετό καιρό μακριά από το αλκοόλ, έχοντας κάνει πολλές προσπάθειες απεξάρτησης από τότε που ήταν έφηβος. Τα τελευταία χρόνια ωστόσο, ο ίδιος μίλησε ανοιχτά για το πως ένιωθε παγιδευμένος στον γάμο του με την πρώην του Jennifer Garner, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει και πάλι το αλκοόλ προκειμένου να «ξεφύγει».

Ποιος θα μπορούσε να ξεχάσει άλλωστε τη στιγμή που ο Affleck βρίσκεται μεθυσμένος στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, με την Jennifer Garner να οδηγεί προς κέντρο αποτοξίνωσης, ενώ ήταν ήδη χωρισμένοι.

«Μάλλον θα έπινα ακόμα (αν δεν είχα πάρει διαζύγιο από την Garner)», είχε δηλώσει ο Ben. «Είναι μέρος του γιατί ξεκίνησα να πίνω. Ήταν επειδή ήμουν παγιδευμένος. Σκεφτόμουν Δεν μπορώ να φύγω επειδή έχω τα παιδιά μου, αλλά δεν είμαι ευτυχισμένος οπότε τι να κάνω;».

«Αυτό που έκανα ήταν να πίνω ένα μπουκάλι ουίσκι και να κοιμάμαι στον καναπέ, πράγμα που τελικά αποδείχτηκε ότι δεν ήταν η λύση»

«Προσπαθείς να κάνεις τον εαυτό σου να αισθανθεί καλύτερα με το να τρως ή να πίνεις, να τζογάρεις ή να κάνεις σεξ ή οτιδήποτε. Τελικά νιώθεις χειρότερα. Αρχίζεις και τα κάνεις περισσότερο ώστε να κάνεις αυτή την ενόχληση που νιώθεις να φύγει και τότε ξεκινάει ο αληθινός πόνος. Είναι ένας φαύλος κύκλος. Τουλάχιστον σε μένα αυτό ήταν που συνέβη», είχε εξομολογηθεί ο ηθοποιός σε μια από τις συνεντεύξεις του, όπου ανοίγεται για τους δικούς του δαίμονες και τον εθισμό του.

Jenny.Gr
Splash News

Έχοντας όλα αυτά κατα νου, μάλλον ο αλκοολισμός του Affleck στέκεται αφορμή για διαφωνία και τσακωμό και στον γάμο του με την Jennifer Lopez. Οι δυο τους δείχνουν πραγματικά ευτυχείς, ενώ το reunión τους εξακολουθεί να προκαλει ενθουσιασμό στους θαυμαστές, βλέποντας τους ερωτευμένους μετά από 22 χρόνια.

Ωστόσο τον τελευταίο καιρό, ένα viral βίντεο δείχνει μια πλεύρα τους, την οποία δεν είχαμε δει μέχρι τώρα.

Ήταν στις 18 Ιανουαρίου όπου πραγματοποιήθηκε ένα μεγάλο πάρτι για την πρεμιέρα της ταινίας Shotgun Wedding στην οποία συμμετέχει η Lopez. Στο πάρτι αυτό βρισκόταν φυσικά και ο αγαπημένος της Ben, με τον οποίο όμως φάνηκε να έχουν τον πρώτο τους δημόσιο «καυγά». Στο βίντεο, φαίνεται πως ο Ben προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του κόντρα στην έντονα εκνευρισμένη Jlo, τονίζοντας πως δεν έχει πιει αλκοόλ.

«Δεν ήπια τίποτα, εντάξει;», φέρεται να λέει ο Ben με τη Lopez φανερά εκνευρισμένη και χωρίς να απαντά. Στη συνέχεια ο Ben, τη φωνάζει ξανά με το όνομα της, δίχως όμως να πάρει απάντηση. Το παράδοξο ωστόσο είναι πως η Lopez πίνει προκλητικά μπροστά του, ένα ποτήρι με κρασί, την ώρα που τον κοιτάει με έντονο βλέμμα, το οποίο μιλά από μόνο του.

@celebritea.io #BenAffleck & #JenniferLopez at the #ShotgunWedding party! #ShotgunWeddingMovie #MoviePremiere #Hollywood #JLo #JoshDuhamel #BTS ♬ original sound - CelebriTea

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.