CELEBRITIES

Elizabeth Chambers: Η πρώην σύζυγος του Armie Hammer για τις κατηγορίες εναντίον του - «Τα μάθαινα μαζί με τον κόσμο»


JTeam

9 Φεβρουαρίου 2023

Elizabeth Chambers: Η πρώην σύζυγος του Armie Hammer για τις κατηγορίες εναντίον του - «Τα μάθαινα μαζί με τον κόσμο»
«Σκεφτόμουν “Είναι απερίγραπτο. Τι διάολο;”», δηλώνει

Μετά τον Armie Hammer που μίλησε – με δύο χρόνια καθυστέρηση – για τις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης και κανιβαλισμού που αντιμετωπίζει, ήρθε η σειρά της πρώην συζύγου του, Elizabeth Chambers, να πάρει θέση. Είπε πως δεν είχε ιδέα για τίποτα, πως έμαθε την αλήθεια μαζί με όλους εμάς και ότι οι αποκαλύψεις την άφησαν άφωνη.

Σε συνέντευξή της στο Elle, εξήγησε ότι η οριστική ρήξη στη σχέση τους ήρθε κατά τη διάρκεια του lockdown, στις Νήσους Κέιμαν. Εκείνος, μιλώντας στο GQ, είχε πει πως αισθανόταν σαν λύκος σε κλουβί κι υποστήριζε ότι το πρόβλημα δημιουργήθηκε εξαιτίας «μίας πολύ περίπλοκης, έντονης κατάστασης, με δύο πληθωρικές προσωπικότητες κλειδωμένες σε ένα μικροσκοπικό μέρος». Τώρα, εκείνη δίνει μία κάπως διαφορετική εκδοχή.

«Η συμπεριφορά του δεν ήταν τόσο σαν αιχμάλωτου ζώου, όσο ενοχλητική», είπε. Ο γάμος τους κατέρρεε, οι δυο τους περνούσαν όλο και λιγότερο χρόνο μαζί – υπήρξε ακόμη και πάρτι στο οποίο δεν αντάλλαξαν κουβέντα. Το κομβικό σημείο ήρθε όταν ο Hammer αποφάσισε να φύγει από τις Νήσους Κέιμαν, τη σύζυγο και τα παιδιά τους, για να βρει έναν φίλο του και να ανακαινίσουν ένα μοτέλ.

«Μπορείς να δίνεις, να αγαπάς, να είσαι εκεί για κάποιον, αλλά πρέπει να τους καταλογίζεις ευθύνες, για όσα κάνουν», δήλωσε.

Και μετά τον χωρισμό, βγήκαν στην επιφάνεια οι κατηγορίες εναντίον του. Οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις, τα κανιβαλιστικά φετίχ, τα οριακά κακοποιητικά μηνύματα που εκείνος επιμένει να αρνείται. Η Chambers, υποστηρίζει ότι δεν είχε ιδέα.

«Τα μάθαινα μαζί με τον κόσμο, όλα αυτά. Σκεφτόμουν “Είναι απερίγραπτο. Τι διάολο;”»

Στην τελευταία του συνέντευξη στο Air Mail, o Armie Hammer αρνήθηκε τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση, οι οποίες είναι και το κεντρικό θέμα της σειράς House of Hammer. Επιβεβαίωσε πως ξεκίνησε θεραπεία αποτοξίνωσης τον Μάιο του 2021, όταν απολύθηκε από το πρακτορείο με το οποίο συνεργαζόταν, ενώ αποχώρησε από αρκετές παραγωγές στις οποίες θα συμμετείχε – ανάμεσά τους το Shotgun Wedding και το Gaslit. Δήλωσε, επίσης, ότι το ενδιαφέρον του στον σαδομαζοχισμό πυροδότησε η σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη ως έφηβος, ενώ έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.