CELEBRITIES

Ο Armie Hammer στην πρώτη συνέντευξη μετά τις καταγγελίες: «Ήθελα να αυτοκτονήσω αλλά σκέφτηκα τα παιδιά μου»


Κλέλια Φατούρου

5 Φεβρουαρίου 2023

Ο Armie Hammer στην πρώτη συνέντευξη μετά τις καταγγελίες: «Ήθελα να αυτοκτονήσω αλλά σκέφτηκα τα παιδιά μου»
Ο ηθοποιός μιλά μετά από 2 χρόνια για τις κατηγορίες και τις σκέψεις για αυτοκτονία

Μετά από 2 χρόνια, ο Armie Hammer μιλά δημόσια για τις κατηγορίες εναντίον του για σεξουαλική κακοποίηση και κανιβαλισμό, για τις τάσεις αυτοκτονίας και για το ότι δεν πρόκειται να ξαναβρεί δουλειά στην υποκριτική. Θα συμφωνήσουμε σε αυτό.

Ο 36χρονος ηθοποιός μίλησε στην Air Mail για όλα αυτά που συνέβησαν αλλά και για τα δικά του παιδικά τραύματα, που θεωρεί ότι τον οδήγησαν σε αυτή την κακοποιητική συμπεριφορά. Ξεκινά από αυτό, λέγοντας ότι κακοποιήθηκε από ιερέα όταν ήταν 13 χρονών, ένα μυστικό που αποκάλυψε μόνο στη γιαγιά του και σε έναν μεγαλύτερο φίλο, που δεν ζει πια.

«Αυτό που μου προκάλεσε ήταν ότι ανακάλυψα τη σεξουαλικότητα με έναν τρόπο όπου δεν είχα τον έλεγχο. Ήμουν τρομαγμένος και αδύναμος. Έτσι λοιπόν ήθελα να έχω πάντα τον έλεγχο στο σεξ». Αναφέρθηκε και στις σκέψεις που έκανε για αυτοκτονία, την εποχή που βγήκαν στην επιφάνεια οι κατηγορίες από τις κακοποιημένες γυναίκες. Τις παρομοιάζει με μία θάλασσα στην οποία κολυμπά και θέλει να τον φάει ένας καρχαρίας ή να τον χτυπήσει ένα πλοίο. «Τα παιδιά μου όμως ήταν στην ακτή και δεν θα μπορούσα να τους κάνω κάτι τέτοιο».

Να θυμίσουμε ότι όλα ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 2021, όταν μία γυναίκα, η Effie, υποστήριξε ότι βρίσκονταν σε σχέση και ότι εκείνος την κακοποιούσε σεξουαλικά, συναισθηματικά και ψυχολογικά. Παρόλα αυτά, εκείνη την περίοδο, κυκλοφόρησαν μηνύματά της, στα οποία παραδεχόταν ότι δεν τη βίασε και ότι δεν επρόκειτο να κινηθεί νομικά. Τι λέει ο Hammer για όλα αυτά;

«Η σκηνή που περιγράφει ως βιασμό, ήταν απόλυτα σκηνοθετημένη από την ίδια. Υποτίθεται ότι τη συνάντησα σε Starbucks, την ακολούθησα μέχρι το σπίτι και εκεί συνέβη αυτό που λέμε συναινετικός «βιασμός», ένα είδος φαντασίωσης. Δεν θα το έκανα ποτέ σε κάποια εν αγνοία της». Παραδέχεται ωστόσο ότι κακοποίησε συναισθηματικά όλες αυτές τις γυναίκες, επειδή εκείνος ήταν επώνυμος και άνω των 30, ενώ εκείνες 20 που γοητεύονταν από το status του.

Jenny.Gr

«Είχα ένα πολύ έντονο lifestyle, με σεξ, ναρκωτικά και έντονα συναισθήματα. Τις γνώριζα και όταν τελείωνα μαζί τους, τις εγκατέλειπα και προχωρούσα στην επόμενη». Σήμερα δηλώνει ότι είναι ένας άλλος άνθρωπος, αναγνωρίζει ότι ήταν εγωιστής και μαλ@@@ς και ότι χρησιμοποιούσε τους ανθρώπους. Τον Μάιο του 2021, μπήκε σε κλινική απεξάρτησης από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ και όλο αυτό τον βοήθησε να είναι πιο υγιής αλλά και πολύ καλύτερος πατέρας.

«Είμαι ευγνώμων για την ανάρρωσή μου και δεν θα άλλαζα τίποτα από το παρελθόν». Εδώ θα διαφωνήσουν μαζί σου οι κακοποιημένες γυναίκες. Τώρα βοηθά άλλους εξαρτημένους να αναρρώσουν και τα βάζει με το cancel culture, που δεν επιτρέπει στους ανθρώπους να κάνουν λάθη, όπως ο ίδιος τα αποκαλεί. «Κανείς δεν με προσλαμβάνει γιατί, όποιος το κάνει, θα θεωρηθεί ότι παίρνει το μέρος του κακοποιητή. Δεν καταλαβαίνουν όμως ότι αυτή είναι μία φωτιά που μεγαλώνει και θα κάψει τους πάντες». Ίσως και να μην είναι τόσο νηφάλιος όσο νομίζει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.