UPDATE #NOW

Ο Armie Hammer εργάζεται πλέον ως πωλητής στις Νήσους Cayman


Κλέλια Φατούρου

14 Ιουλίου 2022

Ο Armie Hammer εργάζεται πλέον ως πωλητής στις Νήσους Cayman
Τελικά, δεν ήταν fake news. O Hammer έχει αλλάξει καριέρα

Όλα δείχνουν ότι ο Armie Hammer χρεωκόπησε μετά τις κατηγορίες γυναικών για σεξουαλικό κανιβαλισμό και τώρα εργάζεται ως πωλητής υπηρεσιών σε ένα ξενοδοχείο resort στις νήσους Cayman.

Την προηγούμενη εβδομάδα, διέρρευσαν φωτογραφίες όπου υποστήριζαν ότι πλέον δουλεύει εκεί, μετά μάθαμε ότι ήταν fake news αλλά τελικά είναι αλήθεια. Το ξενοδοχείο διέψευσε αρχικά την είδηση αλλά τελικά κυκλοφόρησαν περισσότερες φωτογραφίες που τον έδειχνα να δουλεύει εκεί, φορώντας την αντίστοιχη στολή.

Jenny.Gr

«Δουλεύει στο συγκεκριμένο resort και πουλά χρονομεριστικές μισθώσεις σε πιθανούς πελάτες. Η αλήθεια είναι ότι έχει χρεωκοπήσει και προσπαθεί να γεμίσει τις μέρες του και να κερδίσει χρήματα για την οικογένειά του», ανέφερε μία πηγή στο Variety, η οποία ζήτησε να παραμείνει ανώνυμη και είπε ότι πριν από αυτή τη δουλειά, ήταν μάνατζερ σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην ίδια τοποθεσία. Ζει εκεί για να βρίσκεται κοντά στα δύο παιδιά του, όπου μένουν με την πρώην σύζυγό του.

Και ενώ ο δικηγόρος του Armie Hammer αλλά και ο διευθυντής του ξενοδοχείου αρνήθηκαν τα πάντα και υποστήριξαν ότι είναι απλά εκεί ως επισκέπτης, νέες πηγές ανέβασαν φωτογραφίες και συνομιλίες όπου μάλλον αποδεικνύουν ότι ο ηθοποιός έκανε αναγκαστική στροφή στην καριέρα του.

Jenny.Gr

Για την ιστορία, η νέα του δουλειά είναι το να πουλά χρονομερίδια σε πελάτες, δίνοντάς του το δικαίωμα σε διάφορες έξτρα υπηρεσίες. Απευθύνεται σε εκείνους που νοικιάζουν ένα μέρος για μεγάλο χρονικό διάστημα, και δεν είναι απλοί επισκέπτες. Να πούμε επίσης ότι μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε και τις καταγγελίες αρκετών γυναικών, ο Hammer απολύθηκε από όλα τα projects που ετοίμαζε, από τον ατζέντη του και οι πόρτες του Hollywood έκλεισαν οριστικά.