CELEBRITIES

Super Bowl: Η Rihanna δεν θα πληρωθεί για το show και αυτός είναι ο λόγος


JTeam

13 Φεβρουαρίου 2023

Super Bowl: Η Rihanna δεν θα πληρωθεί για το show και αυτός είναι ο λόγος
Αν πιστεύεις ότι η Rihanna έλαβε ένα αστρονομικό ποσό για το show της, να σε ενημερώσουμε πως κι εκείνη, όπως και η Beyonce, η Shakira και η Lopez τις προηγούμενες χρονιές, δεν πληρώθηκε

Εμφανίστηκε με total κόκκινο outfit σε ένα show που το περίμενε με ανυπομονησία ολόκληρη η Αμερική (και ο κόσμος) και δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε τίποτα λιγότερο από την παρουσία της επί σκηνής. Η Rihanna καθήλωσε στο ημίχρονο του Super Bowl μετά από 7 χρόνια απουσίας on stage, ανακοινώνοντας τη δεύτερη εγκυμοσύνη της.

Περίπου 200 εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν τον τελικό των Kansas City Chiefs με τους Philadelphia Eagles, ενώ πολλοί ασχολήθηκαν με τον αγώνα μόνο για τα 13 λεπτά που τραγούδησε η RiRi στο ημίχρονο. Ωστόσο, αν πιστεύεις ότι έλαβε ένα αστρονομικό ποσό για το show της, να σε ενημερώσουμε πως κι εκείνη, όπως και η Beyonce, η Shakira, η Lopez τις προηγούμενες χρονιές, δεν πληρώθηκε.

Έτσι αναφέρουν τουλάχιστον τα ξένα δημοσιεύματα. Σύμφωνα με τη Daily Mail συνηθίζεται οι μεγαλύτεροι stars να εμφανίζονται δωρεάν αφού οι πωλήσεις τους θα επηρεαστούν θετικά σε μεγάλο βαθμό μιας και απευθύνονται στο μεγαλύτερό κοινό της καριέρας τους. Για παράδειγμα, το 2017, η Lady Gaga μετά τη συναυλία της, είδε τις πωλήσεις των άλμπουμ και των single της να εκτοξεύονται κατά 1.000% ενώ η JLo απέκτησε 2,3 εκατομμύρια νέους followers στα social media μετά την εμφάνισή της με τη Shakira το 2020.

Στα 13 λεπτά της εμφάνισής της, τραγούδησε ξανά τις θρυλικές επιτυχίες της, "Diamonds" και "Umbrella" ενώ έδωσε το show της ζωής της, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν τα ξένα μέσα. Η ίδια είχε μάλιστα προϊδεάσει τους θαυμαστές της λίγες ημέρες νωρίτερα, αναφέροντας πως θα έχει και έναν εκλεκτό καλεσμένο στο Super Bowl, όπου όπως αποδείχθηκε ήταν το δεύτερο μωρό της.

«Σκέφτομαι να φέρω κάποιον, δεν είμαι σίγουρη», είχε πει σε συνέντευξή της στον Nate Burleson. Ο σύντροφος της διάσημης τραγουδίστριας A$AP Rocky βρισκόταν ανάμεσα στο κοινό θαυμάζοντας τη σύντροφο του, ενώ το πρώτο τους παιδί το οποίο ήρθε στον κόσμο τον περασμένο Μάιο δεν βρισκόταν στην εκδήλωση.

«Θέλουν σίγουρα μια μεγάλη οικογένεια. Η Rihanna λάτρεψε την περίοδο της εγκυμοσύνης και αγκάλιασε πλήρως το σώμα της. Δεν θα ήταν έκπληξη αν έκανε και δεύτερο μωράκι», ανέφερε χαρακτηριστικά πηγή στο Us Weekly.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.