CELEBRITIES

Ρώτησαν τον Seth Rogen αν θα ήταν πιο ευτυχισμένος με παιδιά, και έδωσε την πιο σωστή (και ωμή) απάντηση


JTeam

10 Μαρτίου 2023

Ρώτησαν τον Seth Rogen αν θα ήταν πιο ευτυχισμένος με παιδιά, και έδωσε την πιο σωστή (και ωμή) απάντηση
Splash News
«Το όλο lifestyle μας είναι καλύτερο από ποτέ και αυτό συμβαίνει επειδή δεν έχουμε να μεγαλώσουμε ένα ακόμη παιδί, το οποίο δεν έχει ανάγκη ο κόσμος αυτή τη στιγμή», δήλωσε μεταξύ άλλων ο γνωστός κωμικός και ηθοποιός, μιλώντας για την προσωπική του απόφαση να μην αποκτήσει οικογένεια

Στο podcast «Diary of a CEO» βρέθηκε ο γνωστός Καναδός ηθοποιός, κωμικός και παραγωγός, Seth Rogen, ο οποίος έδωσε κάποιες ειλικρινείς απαντήσεις σχετικά με την καριέρα του, αλλά και την προσωπική του ζωή. Ο 40χρονος πλέον ηθοποιός από το Vancouver, είναι παντρεμένος με την αγαπημένη του Lauren Miller από το 2011 και αποτελούν ένα ζωντανό παράδειγμα, πως ένα ζευγάρι μπορεί να είναι πραγματικά ευτυχισμένο και χωρίς παιδιά. Πόσο μάλλον όταν η απόφαση τους είναι συνειδητή και κοινή.


Ο Seth Rogen λοιπόν, ο οποίος αποτελεί και έναν από τους πιο αγαπητούς κωμικούς του Hollywood, «δεν ξέφυγε» από την ερώτηση του «πότε θα κάνεις παιδιά» ή πιο συγκεκριμένα, «γιατί δεν έχεις αποκτήσει παιδιά». Η απάντηση του όμως, ήταν ειλικρινής, δηλώνοντας μάλιστα πως ήταν μια συνειδητή απόφαση, η οποία καθόρισε και τη μεγάλη επιτυχία στην καριέρα του.

Όταν ρωτήθηκε για το πώς έκανε μια τόσο μεγάλη καριέρα, τότε εκείνος απάντησε χαρακτηριστικά: «Υπάρχει ένα τεράστιο κομμάτι που απουσιάζει από τη ζωή μου, και αυτό είναι το να μην μεγαλώνω παιδιά», είπε αρχικά ο Rogen.

Τότε ο Steven Bartlett αναρωτήθηκε πως ίσως το να είχαν παιδιά, θα έκανε τη ζωή του ζευγαριού, ακόμη πιο ευτυχισμένη. Ο Seth όμως δεν έκρυψε τη διαφωνία του: «Δεν νομίζω πως θα ήταν έτσι», δήλωσε. «Έχω υπάρξει προφανώς, μαζί με παιδιά πολλές φορές. Δεν αδιαφορώ γι' αυτά. Όλοι στον περίγυρο μου έχουν παιδιά. Είμαι και 40 χρονών άλλωστε».

«Κάποιοι φίλοι μου έχουν παιδιά πάνω από μια δεκαετία, ενώ άλλοι θέλουν να αποκτήσουν παιδιά. Άλλοι απλά δεν θέλουν παιδιά», δήλωσε ο ηθοποιός, ο οποίος δεν παρέλειψε να τονίσει πως αρκετοί άνθρωποι δημιουργούν οικογένεια χωρίς πρώτα να έχουν σκεφτεί αν πραγματικά η οικογένεια είναι γι' αυτούς ή όχι».

Jenny.Gr
@sethrogen


«Πολλοί αποκτούν παιδιά, χωρίς καν να το σκεφτούν καθαρά. Τουλάχιστον αυτό έχω δει εγώ. Αυτό σου λένε να κάνεις σε όλη τη διάρκεια της ζωής σου, να παντρευτείς και να κάνεις παιδιά. Και μετά απλώς αυτό συμβαίνει», δήλωσε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Αναφερόμενος και στην προσωπική του ζωή και εμπειρία, ξεκαθάρισε πως ούτε εκείνος, αλλά ούτε και η σύντροφός του, θέλησαν ποτέ να αποκτήσουν παιδιά. Όσο τα χρόνια περνούσαν, τόσο πιο σίγουροι αισθάνονταν για αυτή την απόφασή τους. «Ούτε εγώ, αλλά ούτε και η σύζυγός μου θέλαμε κάτι τέτοιο. Ειλικρινά όσο μεγαλώνουμε, τόσο πιο ευτυχισμένοι γινόμαστε, αλλά και επιβραβεύουμε την απόφασή μας, να μην κάνουμε παιδιά. Πιο παλιά το σκεφτόμασταν και το συζητούσαμε, αν είμαστε σίγουροι. Αλλά τώρα, περισσότερο από ποτέ, λέμε πως ευτυχώς δεν κάναμε παιδιά. Έτσι μπορούμε να κάνουμε ό,τι πραγματικά θέλουμε», συμπλήρωσε ο Rogen.

Jenny.Gr
Splash News


«Είμαστε στην καλύτερη φάση της ζωής μας, πολύ πιο έξυπνοι, καταλαβαίνουμε καλύτερα τους εαυτούς μας και μπορούμε να καταφέρουμε πολλά στη δουλειά μας, αλλά και στην επικοινωνία μεταξύ μας. Το όλο lifestyle μας είναι καλύτερο από ποτέ και αυτό συμβαίνει επειδή δεν έχουμε να μεγαλώσουμε ένα ακόμη παιδί, το οποίο δεν έχει ανάγκη ο κόσμος αυτή τη στιγμή», δήλωσε αναφερόμενος στην προσωπική του απόφαση να μην κάνει οικογένεια.


Η ειλικρινής απάντηση του Rogen, έρχεται να επιβεβαιώσει πολλούς ακόμη celebrities, οι οποίοι έχουν μιλήσει ανοιχτά για την απόφασή τους να μην αποκτήσουν παιδί. Μάλιστα το κοινό δεν παρέλειψε να δείξει τον θαυμασμό του προς τον γνωστό κωμικό κυρίως για την ειλικρινή του απάντηση. Αρκετοί μάλιστα, δήλωσαν πως η απάντηση του Rogen θα βοηθήσει επιτέλους περισσότερους ανθρώπους να νιώσουν πιο άνετα, για το γεγονός πως απλώς δεν θέλουν να γίνουν γονείς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.