CELEBRITIES

Oscars 2023: O Hugh Grant συνάντησε την Ashley Graham στο κόκκινο χαλί και αυτό δεν πήγε και πολύ καλά


Τόνια Τζάφερη

13 Μαρτίου 2023

Oscars 2023: O Hugh Grant συνάντησε την Ashley Graham στο κόκκινο χαλί και αυτό δεν πήγε και πολύ καλά
Από τα Oscars 2023, δεν έλειψε και μια φανερά αμήχανη συνέντευξη στο κόκκινο (σαμπανιζέ για την ακρίβεια) χαλί

Οι λαμπεροί καλεσμένοι έχουν αρχίσει και κάνουν την άφιξή τους στη χθεσινή λαμπερή τελετή των Oscars 2023. Το κλίμα από το κόκκινο χαλί της εκδήλωσης, μεταδίδει η Ashley Graham, η οποία είναι φανερά ενθουσιασμένη για την εκδήλωση, κάνοντας παράλληλα λίγες ερωτήσεις σε όσους έχουν αρχίσει και καταφθάνουν λίγο πριν ξεκινήσει η απονομή.

Jenny.Gr

Σειρά παίρνει ο Βρετανός ηθοποιός Hugh Grant, ο οποίος από ό,τι φάνηκε, όχι μόνο δεν ήταν προετοιμασμένος για τη λαμπερή τελετή, αλλά μάλλον βαριόταν ιδιαίτερα, με αποτέλεσμα να δείξει και ιδιαίτερα αγενής προς τη Graham. H συνέντευξή τους αποκαλύπτει την έντονη αμηχανία που επικρατεί ανάμεσά τους, ενώ ο ηθοποιός δεν δείχνει καθόλου πρόθυμος να απαντήσει στις ερωτήσεις του μοντέλου. Ίσα ίσα τις αποφεύγει, δηλώνοντας πως δεν θυμάται ούτε το όνομα του σχεδιαστή που επέλεξε, όπως επίσης ούτε προχωρά σε οποιαδήποτε δήλωση.

Τι κι αν η Graham μάταια προσπαθούσε να του αποσπάσει λίγες ενδιαφέρουσες δηλώσεις, εκείνος μάλλον δεν έβλεπε την ώρα να φύγει από εκείνη, αναδεικνύοντας ολοφάνερα μια snob και υπεροπτική στάση.

Η κάπως «καταστροφική» red carpet συνέντευξη του Hugh Grant φυσικά και δεν πέρασε απαρατήρητη από το κοινό, το οποίο έσπευσε να δείξει την αντίδραση του μέσω του twitter, κάνοντας λόγο για το πόσο αγενής και snob ήταν ο ηθοποιός προς την Ashley Graham.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.