CELEBRITIES

Oscars 2023: Η Angela Bassett απογοητεύτηκε φανερά με την ήττα της - Η τρυφερή στήριξη των Michael B. Jordan και Jonathan Majors


JTeam

13 Μαρτίου 2023

Oscars 2023: Η Angela Bassett απογοητεύτηκε φανερά με την ήττα της - Η τρυφερή στήριξη των Michael B. Jordan και Jonathan Majors
Getty Images
Η Curtis κέρδισε το πρώτο Oscar της καριέρας της, η Bassett όμως δεν φάνηκε να χάρηκε καθόλου με την ανακοίνωση

Η Angela Bassett και η Jamie Lee Curtis ήταν και οι δύο υποψήφιες για το Oscar B' Γυναικείου Ρόλου για για τους ρόλους τους στην ταινία Black Panther: Wakanda Forever και Everything Everywhere All at Once, αντίστοιχα. H Curtis κατάφερε να ξεσηκώσει το κοινό αφού κέρδισε το πρώτο Oscar της καριέρας της αλλά η Bassett φάνηκε ότι δεν χάρηκε καθόλου με την ανακοίνωση.

Για την ακρίβεια, όταν ανακοινώθηκε η νίκη της Curtis, η Bassett δεν έδειξε και τόσο ενθουσιασμό. Όπως φάνηκε στην τηλεοπτική εκπομπή του ABC, δεν σηκώθηκε καν να χειροκροτήσει ενώ καθόταν στην πρώτη σειρά.

Οι χρήστες του Twitter είχαν ανάμεικτες αντιδράσεις. Κάποιοι απογοητεύτηκαν που είδαν την πρωταγωνίστρια του Black Panther να μην κουνιέται από τη θέση της, ενώ άλλοι ήταν απλώς απογοητευμένοι που η Bassett δεν κέρδισε. «Αυτό σημαίνει να χάνεις με αξιοπρέπεια. Να κάθεσαι κατσουφιασμένη και να είσαι τσαντισμένη», έγραψε ειρωνικά κάποιος χρήστης ενώ κάποιος άλλος σχολίασε: «Η αντίδραση της Angela Bassett με πληγώνει».

«Ανεξάρτητα από το ποιος κέρδισε αυτό το Oscar... η Angela Bassett θα μπορούσε να χειροκροτήσει τον νικητή. Το να κάθεσαι εκεί και να μην χειροκροτάς επειδή δεν κέρδισες...», σχολίασε κάποιος άλλος.

«Μου λες ότι αυτή η γλυκανάλατη ταινία της Curtis ήταν καλύτερη από αυτό το έργο τέχνης που παρέδωσε η Bassett;», ήταν ανάμεσα στα σχόλια που ακολούθησαν ενώ ένα ακόμη επικεντρωνόταν στην εξής θέση: «Το να μην υπερασπίζεται η Angela Bassett την Curtis είναι κάπως ύποπτο. Καταλαβαίνω ότι είσαι αναστατωμένη που δεν κέρδισες, αλλά γαμώτο...».

Από την άλλη, ο Michael B. Jordan και ο Jonathan Majors έδειξαν τη στήριξή τους στη Bassett μετά την ήττα της. «Hey, auntie», είπε ο Jordan στην συμπρωταγωνίστρια του στην ταινία "Black Panther" ενώ ο Majors συμπλήρωσε: «Σε αγαπάμε».

«Από την αντίδραση της Bassett στην αναφώνηση του ονόματος της Curtis... μπορείς να καταλάβεις πόσα θα σήμαινε για εκείνη αυτό το Oscar. Είναι, ήταν και θα είναι πάντα απίστευτη. Ελπίζω να τη δω σε αυτή τη σκηνή σύντομα», σχολίασε άλλος χρήστης.

Φορώντας ένα μοβ φόρεμα Moschino, η ηθοποιός συνοδευόταν από τον σύζυγό της, Courtney B. Vance, και τα 17χρονα δίδυμα παιδιά τους, Bronwyn και Slater, τα οποία δήλωσαν ότι ελπίζουν να κερδίσει η μαμά τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Bassett ήταν το πρώτο πρόσωπο που προτάθηκε για Oscar από ταινία της Marvel.

Η Angela Bassett ήταν για πρώτη φορά υποψήφια για Oscar το 1994 για το What's Love Got to Do With It.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.