CELEBRITIES

Συνελήφθη ο Jonathan Majors- Μετά από καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία


JTeam

26 Μαρτίου 2023

Συνελήφθη ο Jonathan Majors- Μετά από καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία
Instagram/ @Jonathan Majors
Ο ηθοποιός Jonathan Majors συνελήφθη

Ο ηθοποιός Jonathan Majors συνελήφθη μετά από καταγγελία 30χρονης γυναίκας για ενδοοικογενειακή βία. Σύμφωνα μάλιστα με δήλωση της αστυνομίας της Νέας Υόρκης που δημοσιεύτηκε στο Variety, η γυναίκα κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έχοντας ελαφρά τραύματα στο κεφάλι και τον λαιμό.

Ο Jonathan Majors αρνείται όλες τις κατηγορίες και ο εκπρόσωπός του δήλωσε: «Δεν έχει κάνει τίποτα κακό. Ανυπομονούμε να καθαρίσουμε το όνομά του και να διαλευκάνουμε το ζήτημα».

«Από την προκαταρκτική έρευνα διαπιστώθηκε ότι ένας 33χρονος άνδρας ενεπλάκη σε ενδοοικογενειακή διαμάχη με μια 30χρονη γυναίκα. Το θύμα ενημέρωσε την αστυνομία ότι δέχθηκε επίθεση. Οι αστυνομικοί έθεσαν υπό κράτηση τον 33χρονο χωρίς να προκληθεί επεισόδιο. Το θύμα έφερε ελαφρά τραύματα στο κεφάλι και τον λαιμό και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής σε σταθερή κατάσταση», ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.